Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studentmedarbetare beteende/samhällsvetenskap till grundskoleförvaltningen

Studentmedarbetare beteende/samhällsvetenskap till grundskoleförvaltningen

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 13 feb.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Vi söker en studentmedarbetare som ska utföra en kartläggning av skolskjutselevers behov i skolskjutsen. Kartläggningen kommer att användas som underlag inför kommande upphandling av skolskjuts.

Studentmedarbetarens uppdrag kommer att vara, att tillsammans med handledare från skolplaceringsenheten, identifiera lämpliga respondenter, välja metod och ta fram intervjufrågor, genomföra datainsamling, sammanställa och analysera resultaten. Vi tänker oss att kartläggningen kommer att utmynna i en rapport där underlag från intervjuer redovisas följt av en kort diskussion om vilka metoder som är lämpliga att använda för att fånga elevers behov i skolskjutsen och en analys av elevers behov i skolskjutsen inför kommande upphandling. Datainsamling och sammanställning av intervjuer kommer i huvudsak genomföras av studentmedarbetare medan förberedelser, analys och diskussion kommer att göras i nära samarbete med samordnare.

Som studentmedarbetare i Malmö stad får du möjlighet att parallellt med studierna praktisera dina akademiska kunskaper med uppdrag inom våra verksamheter. Vi erbjuder dig relevant och kvalificerad arbetslivserfarenhet, värdefulla kontakter samt lön. Arbetstiden kan motsvara ungefär 10-15 timmar i veckan. Studentmedarbetarprogrammet vänder sig till dig som studerar på Malmö universitet eller Lunds universitet. Du ska ha läst minst 60 högskolepoäng och fortfarande studera under hela uppdragsperioden.

Restriktioner och riktlinjer i Malmö stad kan komma att påverkas beroende på spridningen av covid-19. Du som studentmedarbetare följer samma riktlinjer som övriga medarbetare på arbetsplatsen. Om dina arbetsuppgifter är beroende av fysisk närvaro och du inte har möjlighet att vara på plats, kan dina arbetsuppgifter komma att justeras utifrån ett läge med distansarbete.

Kvalifikationer

Din studieinriktning är beteendevetenskap, samhälls-, statsvetenskap eller liknande. Det är meriterande om du har läst kvalitativ metod och har kunskap om metoder att inhämta barns perspektiv. Det är också meriterande om du har läst någon/några kurser med inriktning funktionsvariationer.

Du behöver vara strukturerad och ha en god förmåga att självständigt planera och driva ditt arbete framåt. Du behöver ha en god analytisk förmåga för att kunna sammanställa och se mönster i insamlat material. Du har ett intresse för att möta elever och personer med olika roller i skolans värld. Du behöver ha en god förmåga att formulera dig i skrift och att självständigt driva ditt arbete framåt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Avdelningen kvalitet och myndighet utgör en av fem övergripande stödfunktioner på grundskoleförvaltningen. Avdelningens uppdrag är att skapa förutsättningar för likvärdighet, rättssäkerhet och god måluppfyllelse för eleverna genom att ge kvalificerat stöd och råd till skolorna, förvaltningsledningen och grundskolenämnden. Genom att ta fram underlag för beslutsfattande och analys samt identifiera utvecklingsmöjligheter bistår avdelningen kvalitet och myndighet huvudmannen med att uppnå såväl nationella som kommunala mål. Syftet med vårt gemensamma arbete är att i alla delar bidra till att skapa varje elevs bästa skola. Avdelningen består av fyra enheter; kanslienhet, kommunikationsenhet, kvalitets- och utredningsenhet och skolplaceringsenhet.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad
Omfattning: Timavlönad. Uppdraget omfattar 130 timmar under cirka 10 veckor.
Antal tjänster: 1
Tillträde: 1 mars 2022 eller enligt överenskommelse

Som studentmedarbetare arbetar du ca. 10-15 timmar/veckan dagtid. Arbetstiden är till stor del flexibel. Du kommer överens med din handledare om arbetstider som går att kombinera med dina studier.

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Jenny Rosenkvist

0732-531693

Dela jobbannonsen

Anmäl annons