Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studenter till produktionsarbete inom tvätteri!

Studenter till produktionsarbete inom tvätteri!

StudentConsulting · Umeå · Ansök senast 30 sep. (4 dagar kvar)

Deltid · Visstidsanställning

Är du en ansvarsfull lagspelare som tycker om att arbeta fysiskt och söker en sysselsättning vid sidan av dina studier?

Information om uppdraget:

Vår kund fortsätter att växa och söker fler stjärnor till deras team! Som medarbetare i produktionen innebär arbetsuppgifterna i huvudsak att genomföra kvalitetskontroller, sortera, tvätta och paketera företagskläder.

Det är av vikt att du som söker trivs med ett rörligt jobb då arbetet kan vara fysiskt krävande. Du bör även vara bekväm med att använda dator i tjänsten.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du anställs av StudentConsulting och arbetar hos kundföretaget. Arbetstiderna är förlagda på vardagar under dagtid och du som söker ska studera på minst 50%, alternativt ha en annan huvudsaklig sysselsättning med samma omfattning och ha möjlighet att jobba mellan 1-2 dagar i veckan. Är du studerande ser vi gärna att du har minst 1 år kvar av din utbildning.

Detta söker vi:

Till detta söker vi dig som gillar att arbeta i högt tempo och vara flexibel. Stort värde sätts på medarbetares engagemang och noggrannhet. I detta jobb är viktigt att du kan lyfta blicken och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du ska snabbt kunna lära dig nya saker och är van att samarbeta tillsammans med andra.

Urval och intervjuer sker löpande då uppdraget har en omgående start så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen!

Sökord: produktion, tvätteri, student, paketering

Sökord: produktion, tvätteri, student, paketering

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen