Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studenter sökes till terminalarbete i Rosersberg!

Studenter sökes till terminalarbete i Rosersberg!

StudentConsulting · Sigtuna · Ansök senast 19 dec.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du student och i behov av ett extrajobb? Se hit! Vi har ett terminaljobb till dig som föredrar fysiskt arbete i kombination med noggrannhet och högt tempo.

Information om uppdraget:

Vi söker för tillfället studenter som vill jobba för en av våra kunder i Rosersberg i Stockholm. I arbetsuppgifterna ingår att sortera paket och gods på en terminal och därför krävs det att du är både snabb och noggrann i din sortering.

Arbetspassen är förlagda under varierande tider under veckans alla dagar. Du behöver vara tillgänglig minst 3 dagar/vecka. Bokningar sker med kort varsel och vi ser därför att du är flexibel. Du kommer vara anställd via StudentConsulting och jobbar som konsult ute på uppdraget.

Detta söker vi:

Ett krav för att vara aktuell för tjänsten är att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi värdesätter flexibilitet högt och din möjlighet att ställa upp med kort varsel. Du får inte heller ha något i ditt belastningsregister, detta kommer kontrolleras.

Du är arbetsvillig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Samtidigt är det viktigt att du är noggrann och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Sigtuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons