Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studenter sökes till livsmedelsproduktion inom bageri!

Studenter sökes till livsmedelsproduktion inom bageri!

StudentConsulting · Burlöv · Ansök senast 18 aug.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du sugen på ett roligt och fartfyllt extrajobb vid sidan av studierna? Har du möjlighet att jobba två dagar i veckan? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund belägen i Arlöv söker vi produktionsmedarbetare inom bageri. Vår kund har två produktionslinjer och producerar såväl bröd som bakverk till en känd cafékedja. Arbetsdagarna är varierande då vår kund producerar över 30 olika artiklar varje dag. Du kommer arbeta i produktionen med enklare produktionsuppgifter eller i packavdelningen där vår kunds produkter packas och förbereds på att skickas ut till caféer i både Sverige och övriga länder i Norden.

Detta söker vi:

Detta söker vi:Vi söker dig som studerar på minst 50 % eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, vi tror att du har ett flexibelt schema i skolan och möjlighet att jobba minst två pass i veckan. Vår kund har produktion dygnet runt och det är därför viktigt att du har möjlighet att jobba både dag, kväll och natt.

Du som söker är noggrann, stresstålig och en positiv lagspelare som har lätt att anpassa dig i olika situationer. det är meriterande om du har erfarenhet av någon form produktionsarbete innan men det är ännu viktigare att du har viljan av att göra ett bra jobb.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund i Arlöv.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: livsmedel, lager, produktion, Bageri, Extrajobb

Sökord: livsmedel, lager, produktion, Bageri, Extrajobb

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Burlöv

Dela jobbannonsen

Anmäl annons