Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studenter sökes till extrajobb som Snöskottare!

Academic Work · Umeå · Ansök senast 7 feb.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi dig som är student och som vill ha ett fysiskt extrajobb under vinterhalvåret. Vår kund i Umeå behöver utöka teamet med personal som kommer arbeta med säkerställa att tågvagnarna kan ta sig fram utan is och snö i vinter. Se till att få in extrapengar till att krydda studentlivet och få motion och styrketräning på köpet! Urval sker löpande så ansök redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu ett flertal personer som kommer jobba för vår kund med att ta bort snö och is på tågvagnar. Arbetet är på deltid där du kommer förväntas att arbeta 1-3 pass i veckan. Då arbetet är väderberoende krävs det att du har ett flexibelt schema och är beredd att ta på dig pass med kort varsel.

Detta är ett konsultuppdrag. Det innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer sträcka sigvtill mitten av april, beroende på väder.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Jobbet innebär att du tillsammans med andra kollegor hackar is och sopar ut snö ur tågvagnar som anlänt till godsbanan på industriområdet Västerslätt. Tågvagnar kommer från olika delar av Sverige och under färden hit kan det ha samlats snö och is på vagnen. Tåget stannar därför ute på godsbanan och där rengör man tåget.

Befintlig personal finns på plats som stöd och du kommer få en god introduktion till arbetet. Då arbetet är beroende av vädret krävs det att du kan vara flexibel i ditt schema då arbetstidbelastning kan variera.

Passen är förlagda på dagtid (men främst förmiddagar) och kan variera mellan 3-8 timmar.

Vi söker dig som
  • Är student på minst 50% och att dina högskole- eller universitetsstudier sträcker sig minst fram till sommaren.
  • Talar god svenska så att du kan tillgodogöra dig instruktioner och säkerhetsinformation på bästa sätt
Jobbet är fysiskt tungt så det krävs att du är i god fysisk form och gillar med att arbeta med kroppen. Det är därför också meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller med annan typ av kroppsligt arbete.

Som person är du:
  • Flexibel
  • Ansvarstagande
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 1-3 pass per person i veckan (väderberoende)
  • Placering:Umeå
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons