Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studenter sökes för nattarbete på Postnords terminal i Veddesta

Studenter sökes för nattarbete på Postnords terminal i Veddesta

Jobandtalent · Stockholm · Ansök senast 16 dec.

Extrajobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.



Då denna anställning är för extraarbete behöver du som söker vara studerande, deltidsanställd eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Nu söker vi extraarbetare till Postnords terminal i Veddesta.

Är du studerande och vill jobba extra på natten? Gillar du arbete i högt tempo och med stark laganda? Då har vi det perfekta jobbet till dig!
Dina arbetsuppgifter är framförallt sortering av gods och paket. Vissa administrativa arbetsuppgifter som scanning och registreringar i system kan ingå i tjänsten.
Arbetet är förlagt på natten, mellan 22-07. Vi arbetar med att schemalägga dina arbetstider både på förhand men också med kortare varsel så det är viktigt att du är flexibel.

Om jobbet som terminalarbetare

I rollen som terminalarbetare kommer du att arbeta i ett högt tempo och arbeta med sortering av gods och paket. Du kommer, tillsammans med ditt team, även ansvara för scanning och registrering av paket i systemet. Arbetet är förlagt på nattetid och då det är ett extrajobb krävs det en annan, huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Är du rätt för rollen som terminalarbetare?

Till uppdraget hos Postnord söker vi dig som har:
  • En god förståelse av det svenska språket, tal och skrift.
  • Avklarad gymnasial utbildning
  • Kan arbeta på natten
  • Har B-körkort
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Det är meriterande om du har erfarenhet av terminal- eller lagerarbete samt nattjobb. Det är även ett stort plus om du har truckkort A1-4 B1-5.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är en ansvarsfull person som utför ditt arbete med stor noggrannhet. Det är också viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Jobandtalent som Postnord är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag Jobandtalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Veddesta

Typ av anställning: Extraarbete, natt

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobandtalent

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons