Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studenter sökes för extrajobb inom lager och produktion

Studenter sökes för extrajobb inom lager och produktion

Prowork Bemanning AB · Stockholm · Ansök senast 4 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är arbetsvillig och som vill jobba inom lager/produktion extra vid sidan av studier eller annat deltidsarbete. Därför krävs det att du har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för den här tjänsten.

Jobbet är i Segeltorp.

För att passa att jobba hos vår kund krävs att du är:

- Noggrann

- Ansvarstagande

- Arbetsvillig

Vi söker dig som är noggranna och arbetsvilliga. Arbetet är fysiskt och det krävs att du vet att du orkar jobba i en rörlig miljö.

Är du en person som vill jobba med kroppen, som passar tider och ställer upp där det behövs så är du rätt person för jobbet.

Arbetsuppgifter - du kommer att jobba i lagret eller produktionen av bakverk. Arbetstider 06.00-15.00.

KRAV: Annan huvudsaklig sysselsättning, skriv gärna i din ansökan vad du har för sysselsättning i dagsläget för snabbare respons.

Skicka din ansökan till jobb@prowork.se eller ring 072 969 85 85 vid frågor. Du blir till en början anställd av oss på Prowork för att sedan bli övertaget av vår kund.

Om Prowork

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prowork Bemanning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons