Jobbsafari är en del avschibsted logo

StudentConsulting söker praktikanter till vårterminen 2022

StudentConsulting söker praktikanter till vårterminen 2022

StudentConsulting · Helsingborg · Ansök senast 31 jan.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en person som vill få en bra grund under pågående studier inom HR//Försäljning/SYV eller liknande. Tycker du det verkar spännande med rekrytering/bemanning och vill lära dig mer. Ta då chansen att bli en av våra praktikanter till vårterminen

Information om uppdraget:

Under din praktik kommer du bland annat att få lära dig att utforma annonser, urval/matchning av kandidater, intervjuer samt referenstagning. Du kommer att få arbeta med vår löpande administration såsom sjukhantering och schemaläggning, ge service till våra kunder och medarbetare samt hantering av vårt löpande kvalitetsarbete.

Är du intresserad av försäljning eller jobbmatchning finns även möjlighet att rikta din praktik mot dessa delar.

Vi brinner för att skapa jobb och fokuset ligger varje dag på att leverera hög service till våra kunder/medarbetare/kandidater och matcha rätt kandidat till kundens behov.
Att vara praktikant hos oss ger dig som student en mycket bra grund och praktisk erfarenhet inom området. Praktiken kan hjälpa dig med dina karriärval då du får prova på så mycket olika arbetsmoment. Brinner du för vår bransch och ser en framtid hos oss finns det stora möjligheter för rätt person efter examen.

Vi arbetar kontorstider mån-fre 08.00-17.00

Detta söker vi:

Som person är du social och framåt. Du tycker om att ha varierande uppgifter och du trivs i högt tempo. Du är nyfiken på området rekrytering och bemanning, och du har ett stort intresse för människor. Du har god administrativ förmåga, ett strukturerat arbetssätt och du är en lagspelare.

Vi ser gärna att du läser personal- och arbetslivsprogrammet eller liknande. Din praktik skall pågå i minst 8-10 veckor.

Tycker du att det låter spännande så får du gärna anmäla ditt intresse genom att skicka ett mejl med ditt CV till affärschef Jennie.lindholm@studentconsulting.com.

Hoppas vi hörs av!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons