StudentConsulting söker Personaladministratör

StudentConsulting · Sundsvall

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Teamet i Sundsvall växer och vi behöver stärka vår organisation med en driven student som vill stötta oss internt. Brinner du för rekrytering, coachning och service? Sök då tjänsten som Personaladministratör hos oss på StudentConsulting.

Information om uppdraget:

På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på kontoret i Sundsvall trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

När vår verksamhet nu växer söker vi en student som vill arbeta internt och stötta våra kundansvariga och rekryterare.

I rollen som Personaladministratör i Sundsvall kommer du bl.a. att arbeta med:
  • Coacha och vägleda deltagare i Arbetsförmedlingens tjänst Stöd och Matchning
  • Leda workshops, aktiviteter och föreläsa för deltagare i Stöd och Matchning
  • Annonsutformning
  • Urvalshantering
  • Telefonintervju
  • Personlig intervju
  • Referenstagning
  • Schemaläggning
  • Rekryteringsaktiviteter
Tjänsten är på ca: 15-20h/vecka och arbetstiderna är förlagda på kontorstider vilket innebär att du är flexibel och kan planera arbete parallellt med studier. Du kommer jobba i ett nära samarbeta med både affärschef, kundansvariga och rekryterare. Tillträde enl. överenskommelse, vi ser gärna att du börjar under februari 2021.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser på Universitet eller Högskola inom personal/ekonomi/service eller liknande. Har du arbetslivserfarenhet inom personalarbete, service eller rekrytering ses detta som mycket meriterande, dock är det inget krav. Det absolut viktigaste är att du har rätt inställning och är nyfiken på det arbete vi erbjuder. Vi tror att du som person har hög social kompetens och älskar att möta nya människor och skapa goda relationer över tid. Du är självgående och handlingskraftig med förmåga att prioritera det som i slutändan påverkar ditt resultat. Du drivs av att leverera mot uppsatta mål och deadlines.

I Teamet är du lagspelaren som har lätt för att samarbeta med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning och är orädd för nya uppgifter och du är den som ser möjligheter i utmaningar.Vi ser gärna att du som söker har B-körkort men det är ej ett krav.

Tjänsten kommer inledningsvis fokusera på arbetet med tjänsten Stöd och Matchning där du kommer arbeta som resurs eller handledare beroende på tidigare arbetslivserfarenhet. Vi ser det som fördelaktigt om du har följande i erfarenhets-ryggsäcken;

Minst 120 högskolepoäng inom något av områdena Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning samt minst 2 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid de senaste 5 åren.

Eller

Ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter: - Arbetsledning med personalansvar - Rekrytering - Omställningsarbete för arbetssökande - Studie- och yrkesvägledning - Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration) - Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor - Arbete med social- och gruppsykologi - Karriärvägledning

Vi ser långsiktigt på detta och det bör även du som söker göra. Goda möjligheter till sommarjobb finns. Inkommande ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Sundsvall