Jobbsafari är en del avschibsted logo

Student? Vi söker extrapersonal till Dagab i Borlänge

Student? Vi söker extrapersonal till Dagab i Borlänge

Dagab Inköp & Logistik · Borlänge · Ansök senast 25 sep.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som studerar eller har en annan sysselsättning på minst 50 % som vill jobba extra i höst. Som lagerpersonal på Dagab kommer du att plocka färskvaror som du paketerar på pall enligt order med hjälp av ledstaplare, som till sist skickas till butik. Du utför arbetet självständigt där du ansvarar för dina order men du kommer även vara en del av ett arbetslag där ni stöttar varandra.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att arbeta med kroppen samt har en god fysik, vilket krävs då arbetet består av många och tunga lyft. Du har ett bra sinne för detaljer och är strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att kombinera dessa egenskaper tillsammans med ett högt arbetstempo, vilket gör att denna tjänst passar dig. För att anställas och vara anställd krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Vi ser gärna att du kan jobba tors-fre och söndag. Upplärning kommer att ske som är förlagt heltid måndag - fredag under 1-2 veckor.

Det är meriterande om du har truckkort.

Truckutbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Dagab i Borlänge. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jasmin (jasmin@clwork.se) eller kandidatansvarig Emma (emma.gallstedt@clwork.se).

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dagab Inköp & Logistik

Placering

Borlänge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons