Jobbsafari är en del avschibsted logo

Student till HSB Felanmälan

StudentConsulting · Sundsvall · Ansök senast 30 okt.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du strukturerad, serviceinriktad och söker ett extrajobb vid sidan om dina studier? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu nya medarbetare till vår kund HSB som är belägen i centrala Sundsvall. HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige - totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter. De erbjuder också Sveriges största bosparande vilket ger möjlighet till förtur till hyresrätter och nybyggda bostadsrätter.
HSB ägs av alla medlemmar. Med nästan 650 000 medlemmar i 26 HSB-föreningar är de Sveriges största bostadskooperation.

Du kommer att ingå ett ett team av admnistratörer på HSBs felanmälan som hanterar företagets felanmälan och beställningar. Felanmälan inkommer till stor del via telefon och mail, I arbetsuppgifterna ingår det även att skapa arbetsordrar och skicka dessa vidare till rätt utförare. Avdelningen utför även återrapportering och fakturering så ekonomikunskaper är meriterande.

För att vara aktuell för uppdraget så måste du studera på minst 50% samt vara tillgänglig för arbete ca 1-2 dagar, vi ser gärna också att du är intresserad av att sommarjobba 2022, under ca 8 veckor juni-augusti. Du kommer anställas av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till vår kund. Arbetstiderna är vardagar - kontorstider, schemat är flexibelt och du är själv med och planerar dina arbetstider vecka för vecka. Uppdragsstart och introduktion sker under oktober månad.

Detta söker vi:

Du som söker denna tjänst är självgående och lösningsfokuserad. Du studerar på minst 50% och du har minst 1 år kvar utav dina studier. Du är social, serviceinriktad och trivs med att arbeta i högt tempo. Tidigare har erfarenhet av att hantera bostadsfrågor samt service och kundbemötande är meriterande, men inget krav - detsamma gäller tidigare jobb via telefon inom kundtjänst eller med ekonomi. Som person är du en problemlösare, du är stresstålig och engagerad i ditt arbete. Är du den vi söker? Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsten kontakta Ida Holmer 070-376 03 79. det är därför meriterande om du tidigare har erfarenhet av att hantera bostadsfrågor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons