Jobbsafari är en del avschibsted logo

Student sökes till ett projektledaruppdrag på deltid

Student sökes till ett projektledaruppdrag på deltid

Academic Work · Uppsala · Ansök senast 17 sep.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om du är student och letar efter ett extrajobb med varierande arbetsuppgifter kan vi sitta på uppdraget för dig. Erfarenhet av att leda projekt och ett gott arbetsklimat erbjuds. Missa inte chansen, ansök redan idag!

Information om uppdraget

Bergström & Hellqvist AB bedriver en verksamhet som är inriktad på att erbjuda konsulttjänster, utbildningar och digitala utbildningar med fokus på kunskap och arbetssätt i livsmedelsindustri, storhushåll och kontrollmyndighet.

Nu söker vi på Academic Work en projektledare för Bergström & Hellqvist AB:s räkning som kommer hålla i trådarna för ett event som kallas Food Safety Uppdate. Eventet kommer erbjuda seminarier för hela livsmedelskedjan under en dag i Uppsala. Eventet kommer att hållas i maj 2023. Rollen passar dig som tycker det är intressant med forskning, kvalitét och livsmedelssäkerhet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Bergström & Hellqvist AB.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Här erbjuds en meriterande erfarenhet av att jobba med projektledning och event vid sidan av dina studier. Ditt uppdrag kommer att vara att ro projeketet i hamn. Du kommer även att ha ansvar över praktiska detaljer såsom att boka mat till eventet. Men även komma med nya idéer rörande bland annat marknadsföring. Behovet är på cirka en heldag i veckan och arbetstiderna kommer att vara flexibla inom ramen av kontorstider. Beroende på projektets olika faser kan det vissa veckor krävas att du jobbar lite mer och andra veckor lite mindre. Det är dock ett krav att du kan jobba när eventet äger rum i maj 2023.

Vi söker dig som
  • Är studerande på eftergymnasial nivå, t.ex. universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av studierna samt har möjlighet att arbeta cirka 1 dag i veckan
  • Har möjlighet att arbeta på eventet som kommer att äga rum i maj 2023
  • Har erfarenhet från att hålla i trådarna och planera event eller liknande. Det kan vara en större fest på universitetet eller mer konkret arbetslivserfarenhet från projektledning och event
  • Har erfarenhet från att arbeta administrativt
  • Har goda kunskaper i Officepaketet och i övrigt god datorvana.
Det är meriterande om du har...

* Intresse för forskning och livsmedelssäkerhet

Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om att hålla ordning och reda omkring dig. Eftersom du kommer att ha mycket eget ansvar i rollen är du självgående och ansvarstagande som person. Därtill ser vi att du är en positiv och kommunikativ då du kommer ha mycket kontakt med både intern personal, föreläsare och kunder. Eftersom dina arbetsuppgifter kan variera tycker du om att ta tag i det som behöver göras och tar gärna egna initiativ.

Övrig information
  • Start: September
  • Omfattning: Deltid, ca 1 dag i veckan
  • Arbetstid: Flexibelt inom ramen av kontorstider
  • Placering: Uppsala - möjlighet att arbeta på distans.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons