Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studerande administratör sökes till Beijer Byggmaterial AB!

Studerande administratör sökes till Beijer Byggmaterial AB!

StudentConsulting · Sollentuna · Ansök senast 30 nov.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Studerar du och vill ha ett meriterande extrajobb inom administration? Har du en god datavana och ett intresse för hr- och löneadministration? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för Beijer Byggmaterial AB's räkning en administratör till deras Servicekontor (huvudkontor) i Häggvik. Beijer är Sveriges största helägda bygghandelskedja med varuhus över hela Sverige. De förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer är rikstäckande i Sverige med ca 2500 anställda. De omsätter idag ca 10 miljarder kronor.

Beijer söker just nu ett administrativt stöd till deras HR- och löneavdelning. Beijers HR- och löneavdelning kantas av högt i tak och nära till skratt, de har en nära dialog och stöttar varandra där det behövs. Noggrant och professionellt arbete är basen som funktionen opererar kring och där kreativitet och nya lösningar i deras dagliga arbete får dem att växa.

De främsta arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att:
  • Utföra uppdateringar av data från Excel till respektive HRM system Workday, SYMPA
  • Granska inkomna avtal och säkerställa att informationen är fullständig och korrekt
  • Registrera avtalen och nyanställd personal i aktuella system
  • Kontakta och följ upp eventuella fel eller oklarheter med berörd chef
  • Lägga in data i schemaläggningssystemet Timeplan
  • Supportera arbetsplatsens lönespecialister, HR-specialister och HR Partners med uppgifter baserat på behov.
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos Beijer. Du kommer att arbeta ca 10 h/vecka enligt överenskommet schema mellan dig och Beijer. Arbetet sker på kontorstider med viss flexibilitet till skola och du kommer att vara placerad på deras kontor. Start beräknas ske omgående och pågår under cirka 4-6 månader med chans till förlängning.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig som studerar på minst 50% och har ett intresse för att arbeta inom administration. Du bör ha god datavana och kunskaper inom Excel och gärna andra system. För att lyckas i rollen krävs det att du har förmåga att arbeta proaktivt och har ett öga för detaljer. Det är direkt avgörande att du är uppmärksam på dina arbetsuppgifter och är noggrann. Har du en god systemvana i tex. schemaläggningssystem, HR-datasystem och/ eller lönesystem är detta meriterande.

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom löneadministration eller har likvärdiga erfarenheter. Som person är du ödmjuk, prestigelös och lösningsorienterad. Vidare är du orädd att lyfta telefonen och har en stark vilja att lära dig och utvecklas. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Sollentuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons