Student sökes för extrajobb under vecka 46-51!

Academic Work · Göteborg

·

Ansök senast 30 nov. (41 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du student och vill dryga ut studentkassan under vintern? Har du möjlighet att arbeta 2-3 heldagar i veckan mellan vecka 46-51? Ser du dessutom dig själv som en ansvarstagande person? Då kan detta vara tjänsten för dig. Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker studenter till vår studentpool för orderplock under en kortare period hos Jakobsdals Charkuteri. Företaget lagerhåller och producerar svenska charkuteriprodukter med hög kvalitet till landets charkdiskar. Du kommer att vara en del av en arbetsplats med god stämning i företagets lokaler i Agnesberg. Dina arbetstider varierar enligt överenskommelse. Introduktion sker löpande med start vecka 42.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig mellan vecka 46-51, med introduktion om 2-3 dagar någon gång under vecka 42-44.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du arbeta i kylmiljö med att plocka och packa beställningar av företagets charkprodukter. Detta gör du tillsammans med andra studenter, samt befintlig heltidspersonal.

Arbetet ställer höga krav på hygien då det innebär hantering av livsmedel. Temperaturen du arbetar i är mellan 0-4 grader och du behöver således vara bekväm med detta. Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema i skolan och har möjligheten till att arbeta minst 2-3 heldagar i veckan vid sidan av dina studier.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning
 • Kan vara tillgänglig för att arbeta minst 2-3 dagar i veckan under veckorna 46-51.
 • Kan arbeta både dag- och kvällsskift under vardagar och helger (06-15 & 14:45-23:45).
 • Är stresstålig och har god samarbetsförmåga
 • Kan hantera fläsk-, och nötkött
 • Talar och skriver på svenska obehindrat då detta krävs i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du
 • Har jobbat inom någon typ av produktion och/eller erfarenhet av liknande arbete
 • Har truckkort
För att axla rollen har du god samarbetsförmåga och är en lagspelare. Du behöver vara stresstålig då det stundtals är hög arbetsbelastning. Därtill är du noggrann då det är vid stor vikt att exempelvis produkterna packas rätt efter givna beställningar. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel i kylmiljö, ser du inga problem med att jobba i sådana förhållanden.

Övrig information
 • Start: Vecka 46, introduktion om 2-3 dagar någon gång under veckorna 42-44
 • Omfattning: Deltid, krav är att du måste ligga tillgänglig i vårt schemaläggningssystem minst två dagar i veckan
 • Placering: Agnesberg, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Jakobsdals Charkuteris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgj01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Göteborg