Jobbsafari är en del avschibsted logo

Student sökes för extrajobb till FTI!

Student sökes för extrajobb till FTI!

StudentConsulting · Solna · Ansök senast 31 maj

Deltid · Tillsvidareanställning, Visstidsanställning

Är du intresserad av ett extrajobb vid sidan av studierna och i sommar? Gillar du att skriva och dokumentera? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Förpackningsinsamlingen AB (FTI) är ett företag i återvinningsbranschen. De tillhandahåller rikstäckande insamlingssystem där målet är att erbjuda hushåll och verksamheter ett tydligt och enkelt system för insamling av förpackningar för att dessa ska kunna återvinnas. FTI ägs av de fyra materialbolagen Svensk Plaståtervinning, MetallKretsen, Svensk GlasÅtervinning och Returkartong.

Nu behöver FTI stöd med administration på deltid. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av följande:
  • Plug and play - introduktion för alla roller.
  • Uppdatera befattningsbeskrivningar
  • Intervjua medarbetare om hur en arbetsdag ser ut och dokumentera arbetsuppgifter.
  • Skriva ner rutiner och processer för olika arbetsuppgifter.
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult hos FTI i deras trevliga lokaler i Solna Business Park, men finns flexibilitet för delvis distans. Tjänsten är tänkt att börja omgående med flexibelt behov på cirka 2-3 dagar i veckan maj-juni och sedan mer flexibelt kring dagarna fram till augusti. Arbetstiderna är kontorstider med flex och introduktion sker på plats.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och söker ett meriterande sommarjobb. Vi söker dig som trivs i en flexibel och självständig roll med mycket administration och dokumentering. Som person är du noggrann, strukturerad och kommunikativ samt inte rädd för att ta kontakt. Du kommunicerar obehindrat på svenska, i tal och skrift.

Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Solna

Dela jobbannonsen