Jobbsafari är en del avschibsted logo

Student och vill arbeta som assisterande controller?

Student och vill arbeta som assisterande controller?

Xylem · Emmaboda · Ansök senast 31 jan.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår Finansavdelning i Emmaboda söker vi en driven student som vill arbeta som assisterande Controller

Xylems produktionsenhet i Emmaboda är organiserad i självständiga produktverkstäder som tillverkar dränkbara pumpar och mixers. Varje produktverkstad är specialiserad på delar av vårt sortiment och här sker komplett tillverkning av våra produkter, främst varumärket Flygt. Ansvaret gäller hela tillverkningen - från order till leverans. Utöver fabriken har finansavdelningen har även ansvar för våra distributionscentraler i Emmaboda och Metz i Frankrike.

Arbetsbeskrivning
Finansavdelningen i Emmaboda består av ett 40-tal personer. Vi söker nu en assisterande controller som kommer ingå i Controller-teamet som idag består av 7 personer. Arbetsuppgifterna består i huvudsak att supportera controllerna med alla förekommande arbetsuppgifter på avdelningen, såsom bokslut, analys, prognos samt diverse aktuella projekt.

Avdelningen utgörs av sociala och kompetenta kollegor som gärna samarbetar över arbetets gränser, vilket tillsammans utgör ett handlingskraftigt och välkomnande team.

Vill du komplettera dina studier med ett spännande extrajobb är vi intresserade av att komma i kontakt med dig.

Bakgrund
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet om minst 50 % och som söker ett utvecklande arbete vid sidan av studierna. Vi ser gärna att du kan jobba 2 dagar per vecka och att du även vill sommarjobba hos oss till sommaren.

Arbetet kräver god analytisk förmåga, affärsmannaskap, initiativtagande och flexibilitet. God samarbetsförmåga för att lösa gemensamma uppgifter både inom och utanför det egna teamet.

Du behöver kunna kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift. Du kommer mestadels ha kontakter inom Sverige men det förekommer även kontakter globalt.Det är meriterande om du behärskar Excel.

Till en början är det viktigt att du kan tadig till och från Emmaboda för att komma in i arbetet. Men sen finns även möjlighet att sköta en del arbetsuppgifter hemifrån.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Elm, HR, 0471-24 71 34

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2021. Urval sker löpande. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Välkommen in med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Xylem

Placering

Emmaboda

Dela jobbannonsen

Anmäl annons