Jobbsafari är en del avschibsted logo

Student med controlling i sikte

SJR · Göteborg · Ansök senast 1 okt.

Extrajobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Just nu söker vi en student som är nyfiken på controlling till ett konsultuppdrag på 20-25 % till ett börsnoterat företag verksamma inom medicinteknik. Ett perfekt extrajobb för dig som är studerande inom fältet ekonomi och vill skaffa bred erfarenhet inom controlling.

Vad innebär rollen?

Du fungerar som en stöttande funktion och dina uppgifter kommer vara väldigt varierande. Du kommer bland annat vara involverad i diverse projekt, analys, rapportering och bokslut. Detta är en spännande roll med mycket goda chanser till utveckling. Tjänsten kommer skräddarsys utefter företagets behov men även utefter dina egna intressen och förmåga. Du kommer ingå i ett team på totalt fem personer som utgör controllerfunktionen. Två med placering på Lindholmen där även du kommer ha din plats och tre med säte i Tyskland.

Vem söker vi?

Vi söker dig som studerar inom fältet ekonomi och som med fördel är i början av studierna eller har minst två år kvar av att studera. Som person ser vi att du är analytisk, har ett öga för detaljer och är kommunikativ. Vidare behöver du vara driven och våga ta egna initiativ. Du har även lätt för att komma in i nya sammanhang och har ett systemintresse.

Rollen kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i excel är meriterande.

Ytterligare information om tjänsten

Detta är till en början ett konsultuppdrag via oss på SJR men för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos vår kund. Önskvärd start i slutet på augusti.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Emelie Löfqvist på emelie.lofqvist@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SJR

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons