Strategisk Inköpare

Hjältevadshus · Eksjö

·

Ansök senast 31 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en strategisk inköpare till Hjältevadshus. Du kommer att tillhöra inköpsavdelningen som idag består av tre personer och som nu utökas med ytterligare en tjänst. I rollen som Strategisk inköpare ingår att hantera inköp av direkta och indirekta varor och tjänster, hantera befintlig portfölj av leverantörer och inköpsavtal samt utveckla inköpskategoristrategier och planer. Ytterligare ansvarsområden är att identifiera och leda upphandlings- och besparingsprojekt. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från analys, upphandling och förhandling till kontraktsskrivning och implementering av avtal. Utöver detta så kommer en viss del av tjänsten att innebära operativt inköp och ansvar för ett antal leverantörer med orderhantering och daglig kontakt.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet inom strategiskt inköp.

Du har god vana av att arbeta i affärssystem och i Excel. Det är även meriterande om du har arbetat i Jeeves tidigare och är van vid att leda och ansvara för olika projekt. I rollen kommer du att vara med och ta fram, samt utveckla långsiktiga inköpsstrategier för inköpsplanering- och processer.

Personliga egenskaper

Du trivs med att jobba självständigt och har ett stort driv och är ansvarstagande. Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta, samtidigt som du har en väldigt bra analytisk förmåga och är en problemlösare.

Vi vill att du kommer med egna förbättringsinitiativ för att effektivisera och optimera det dagliga arbetet.

Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines, samt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver processer. Andra viktiga personliga egenskaper är strategiskt tänkande och att du är affärsorienterad.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Ansökan: Ansök via mail till work@hjaltevadshus.se

I småländska Hjältevad, strax utanför Eksjö, har Hjältevadshus utvecklat och byggt trähus i över 70 år, med fokus på trygghet. Vår unika byggmetod garanterar hög kvalitet och ett slutresultat som får toppbetyg. Vi bygger alla våra hus inomhus, i en torr och säker miljö. När allt byggs under samma tak kan vi också hålla koll på varje detalj och del, säkra kvaliteten i alla led och leverera alltihop på utsatt tid.

Hjältevadshus AB är ett av Sveriges ledande trähusföretag och är en del av Pulsenkoncernen som har cirka 1000 anställda och omsätter mer än 3 miljarder kronor. Företaget är familjeägt och har en stark tradition av expansion genom långsiktighet. Detta har resulterat i mångåriga kundrelationer, inte minst med landets kommuner och expansiva distanshandelsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hjältevadshus

Placering

Eksjö

Kontaktperson

Hjältevadshus AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Strategisk inköpare i din ansökan