Jobbsafari är en del avschibsted logo

Strategisk inköpare till tekniskt företag!

Strategisk inköpare till tekniskt företag!

Konfidentiell · Järfälla · Ansök senast 12 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM TJÄNSTEN:
Kundens team består av 10 personer med säte i Järfälla, Göteborg och Huskvarna som inkluderar strategiska och operativa inköpare. God kommunikations- och planeringsförmåga är väsentliga element, liksom ett positivt sinne och ett högt engagemang.

Du kommer att vara baserad i Järfälla, men förväntas samarbeta och interagera med alla Surveillance-sajter, inklusive Göteborg och Huskvarna. Du kommer att ansvara för en rad större leverantörer och jobba med att köpa in kemikalier och standard mekanik som fräsning, bearbetning, svarvning och ytlackering.

Arbetet kräver förmåga att etablera och upprätthålla långsiktiga relationer med leverantörer, tillsammans med resten av kategori- och leveransteamet.

Du kommer bland annat:
  • Hantera din egen komplexa, högprofilerade leverantörsbas
  • Stödja affärsområdenas projekt och program med kommersiellt ansvar och kontinuerligt utvärdera den nuvarande leverantörsportföljens marknadskonkurrenskraft.
  • Ansvara för att förhandla, aktivt förvalta och vidareutveckla leverantörsavtal.
  • Etablera och fortlöpande utveckla strategier för din leverantörsbas och kategori.
  • Säkerställa att inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner uppfylls
VI SÖKER DIG SOM HAR:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller Inköpsinriktad utbildning.
  • Något eller några års erfarenhet som strategisk inköpare, gärna inom teknik/hårdvara.
  • Tidigare erfarenheter att samarbeta med leverantörer
  • Flytande engelska och svenska, både i tal och skrift
Vi söker dig som är van att ta kontakt och skapa nätverk, både internt och externt. Vi ser gärna att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Det är också viktigt att vara en lagspelare då det finns ett tätt samarbete med många olika funktioner internt så som andra strategiska och operativa inköpare, kvalitetsfunktioner, konstruktion, planering, projektledare m.m.

Att vara samarbetsinriktad, pragmatisk och lösningsorienterad är en självklarhet och även att driva arbetet framåt självständigt. För att lyckas i tjänsten krävs en vilja att lösa problem och jobba proaktivt med att identifiera och genomföra ständiga förbättringar tillsammans med kollegorna. Det krävs att du är beslutsmässig, fokuserad och har en kravställande sida.

OM KUNDFÖRETAGET:
Kunden är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Järfälla
  • Kontaktuppgifter: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Järfälla

Dela jobbannonsen

Anmäl annons