Jobbsafari är en del avschibsted logo

Strategisk inköpare till Indirekt Inköp IT

Strategisk inköpare till Indirekt Inköp IT

Recruitbyme i Sverige AB · Örnsköldsvik · Ansök senast 1 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

 
Om oss
Recruitbyme hjälper arbetssökande att hitta sin nästa arbetsplats ,genom att matcha rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats. Med över 20 års erfarenhet inom branschen, så känner vi oss trygga med att leverera hög kvalité och service till våra kunder.

 Vi söker nu en Strategisk inköpare till Indirekt Inköp IT, till en kund i Örnsköldsvik! 

Din framtida utmaning
Teamet består idag av 9 drivna och engagerade medarbetare som arbetar som strategiska inköpare inom Indirekt inköp. Vi har en mycket ljus framtid framför oss och behöver förstärka gruppen med ytterligare medarbetare och söker dig som vill arbeta som strategisk inköpare.

Som Inköpare kommer du att få arbeta i en varierande och stimulerande miljö där du har kontaktytor internt mot flera avdelningar och funktioner, men framför allt mot våra leverantörer.

Arbetsuppgifter inom denna kategori består bland annat av:

  • Leverantörsansvar
  • Leverantörsutveckling (relationer, KPI:er och innovationer) 
  • Utföra leverantörsutvärderingar 
  • Förfrågningar/Offertutvärderingar
  • Riskbedömningar 
  • Kontrakt (skriva och projektleda) 
  • Skapa upphandlingsstrategier och genomföra dessa 
  • Leda tvärfunktionella team i projekt/kontrakt 
  • Målkostnadsstyrning



Kunden arbetar i kategoriteam som är sammansatta av olika roller och specialister. 

Den du är:

Vi söker dig med erfarenhet från en kvalificerad roll gärna med kommersiell inriktning. Du är bra på att kommunicera (styra, leda, lyssna, rapportera), är strukturerad och har stark initiativförmåga och har en relevant utbildning inom t ex teknik, juridik eller ekonomi eller nyligen utexaminerad från relevant inköp/logistik/ekonomi-utbildning. 

Eftersom kunden har en mycket internationell prägel på kunder och leverantörer behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi vill att du har examen från högskola/universitet, eller annan utbildningsbakgrund som kan bedömas som relevant för tjänsten.

Som person är du bra på att skapa relationer och bygga nätverk. Du har eget driv, är målinriktad med förmåga att leda, planera och följa upp både ditt eget och andras arbete på ett strukturerat och noggrant sätt. Du har ett långsiktigt strategiskt förhållningssätt och ett kommersiellt intresse.

Meriterande i denna urvalsprocess kommer vara om du har yrkeserfarenheter sedan tidigare inom inköp, kontrakt, förhandling eller projektledning, samt erfarenhet från SAP och Excel

Har du dessutom erfarenhet av våra produkter eller branscherfarenhet inom våra kategorier på Indirekt inköp är det mycket positivt.

Övrigt:

  • Startdatum enligt överenskommelse
  • Slutdatum 1 år efter startdatum. 
  • Placeringsort: Örnsköldsvik 



Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående 


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Recruitbyme i Sverige AB

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

Recruitbyme i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons