Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren strategisk inköpare med tekniskt intresse i Huskvarna!

Erfaren strategisk inköpare med tekniskt intresse i Huskvarna!

Friday · Jönköping · Ansök senast 20 nov. (57 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens friday869 i din ansökan

Är du en strategisk inköpare och besitter ett stort intresse för teknik och digitalisering? Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en spännande och komplex miljö? Sök idag! 

OM TJÄNSTEN:

Som strategisk inköpare kommer du att ha ett stort ansvar för vår kunds samarbeten med konstruktion i utvecklingsprojekt där din uppgift är att ansvara för inköpen för dina delområden. Vidare kommer du att vara navet mellan projektledare och leverantör för att säkerställa att hålla tidsplan, kostnad och säkerställa kvalité. 

Du kommer även ha ansvar för att driva olika förändringsarbeten i organisationen med avseende på att underlätta prototypflödet tillsammans med övriga intressenter och leverantörer. Som strategisk inköpare har du även delvis ansvar för att genomföra upphandlingar och skriva prisavtal med befintliga nya leverantörer. Rollen innebär ett kontinuerligt underhåll av leverantörsrelationer och då det är många projekt som löper parallellt med varandra ställer detta höga krav på struktur och ordning. 

Exempel på arbetsuppgifter är: 

 • Hantera din leverantörsbas.
 • Stödja affärsområdets projekt och program med kommersiellt ansvar och kontinuerligt utvärdera marknadens konkurrenskraft för den nuvarande leverantörsportföljen.
 • Ansvara för att förhandla, aktivt hantera och vidareutveckla leverantörsavtalen.
 • Se till att inköpsstrategin, inköpspolicyn och procedurerna är uppfyllda.
 • Vara en kontaktpunkt för hantering av relevant inköpsinformation.
 • Vara en viktig funktion i digitaliseringsresan och utveckla arbetssätten.
 • Vara en nyckelmedlem med ansvar för dataanalys.
VI SÖKER DIG SOM
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Några års erfarenhet som strategisk inköpare
 • Tidigare erfarenheter av att samarbeta med leverantörer
 • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
 • God affärssystemvana 
 • Erfarenhet av att arbeta inom ett tekniskt bolag är meriterande

Vi tror att för att lyckas i rollen har du ett kommersiellt och tekniskt intresse samt har en fallenhet för relationer. Du är driven och öppen för nya idéer samt besitter goda sociala egenskaper. Vi söker dig som är en naturlig ledare som är van vid att ta kontakt och skapa nätverk, både internt och externt. Vi ser gärna att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Det är också viktigt att vara en lagspelare då det finns ett tätt samarbete med många olika funktioner internt så som andra strategiska och operativa inköpare, kvalitetsfunktioner, konstruktion, planering, projektledare med flera. För att lyckas i tjänsten krävs även en vilja att lösa problem och jobba proaktivt med att identifiera och genomföra ständiga förbättringar tillsammans med dina kollegor. 

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO: 
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Huskvarna
 • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
 • Lön: Fast månadslön, marknadsmässig 

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Friday

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Friday Väst AB

Vid ansökan:Ange referens friday869 i din ansökan

Dela jobbannonsen