Jobbsafari är en del avschibsted logo

Strategisk inköpare IM&S

ValueOne AB · Stockholm · Ansök senast 23 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ValueOne söker en strategisk inköpare av IM&S för ett längre konsultuppdrag hos vår kund med placering i centrala Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på minst sex månader med chans till förlängning.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:

  • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • marknadsledande tjänstepension
  • generös sjuk- och vårdförsäkring 
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar 
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org).  
Om rollen

I rollen som strategisk inköpare ska du ansvara för upphandling av förpackningsmaterial till kylda läkemedel samt pågående upphandling av städtjänster och nya partners/kontrakt för provtagning/validering. I tjänsten ingår sedvanligt ansvar för leverantörsförhandlingar, leverantörsutveckling och leverantörsutvärderingar. Du förväntas också bevaka inköpspriser och driva sortimentsutveckling.

Arbetet bedrivs på distans tre dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Skapa en leverantörsbas som speglar företagets övergripande mål gällande indirekta produkter och tjänster med fokus på långsiktighet.
  • Omvärldsbevakning av leverantörer och marknader.
  • Optimera leverantörsbasen (kategoristyrning).
  • Upprätta och följa upp KPI:er för ansvarsområdet.
  • Arbeta för minsta möjliga miljöpåverkan för det tjänster och produkter som upphandlas med hänsyn till företagets miljöaspekter.
Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi en senior strategisk inköpare med några års erfarenhet av en liknande roll inom retail och snabbrörliga varor. En eftergymnasial utbildning inom ekonomi, supply chain eller liknande är meriterande. Rollen kräver flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Resor till leverantörer, mässor och liknande förekommer i tjänsten.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är resultatinriktad och självgående och är van att arbeta i en entreprenörsdriven organisation. Du bör även vara van att arbeta tvärfunktionellt med stakeholders internt och externt.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ValueOne AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Valueone AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons