Strandhugget i Vejbystrand söker kockar med början i mars, april och maj

Strandhugget · Ängelholm

·

Ansök senast 28 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Strandhugget är en restaurang som drivs i familjen Holms regi - en krog där gästen står i centrum hela tiden – inte bara när notan ska betalas. Ledorden här är opretentiöst, varmt och vänligt men det betyder inte att vi inte är seriösa eller att vi inte menar allvar med det vi gör. Det betyder bara vi är här för våra gäster – och inte tvärtom.

Att jobba här är speciellt därför att man måste ställa upp på våra ambitioner. Man måste kunna slänga prestigen för att ge gästen det han eller hon förväntar sig – det bästa, på vårt sätt.

Vi söker totalt tre kockar och en sous-chef. Jobbet börjar i mars, respektive april och maj.

Självklart ska du vara en duktig och noggrann kock. Du ska ha goda kunskaper i hygien. Du måste också ha lätt för att samarbeta, hos oss har vi kul när vi jobbar och har inte utrymme för grinhögar! Och vi jobbar mycket. Du ska vara stresstålig och kunna köra långpannor utan knot, men vi ser också (nästan alltid) till att du får dina två lediga dagar i veckan.

Vi söker dig med stora ambitioner, högt tempo och en obändig kärlek till god mat och fina råvaror.

På Strandhugget har vi skapat en mötesplats där gästen alltid och verkligen ska känna sig välkommen och bekväm. En krog där det inte spelar någon roll om man kan uttala namnet på det goda franska vinet korrekt – så länge man vet att uppskatta det. En krog där vi tar oss tid - tid att laga mat, tid att umgås, tid att leva. En krog för den som gillar livets goda, god mat, goda kakor, gott vin eller en god pilsner. Helt enkelt ett ställe där man kan ta det lugnt och ha det gott en stund.

Vi vill förstås att våra kockar ska dela vår inställning till mat och hur man umgås på krog. Man måste kunna slänga prestigen för att ge gästen det han eller hon förväntar sig – det bästa, på vårt sätt. Strandhugget är Vejbystrands egen bykrog och drivs i familjen Holms regi.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Strandhugget

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Skånska Ord & Bord AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kock i din ansökan