Jobbsafari är en del avschibsted logo

Store Manager

AkzoNobel · Skellefteå · Ansök senast 16 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du passion för färg och kundkontakt? Till vår nya fina butik i Skellefteå söker vi omgående en passionerad butikschef med ett stort eget driv till vårt härliga team på 6 medarbetare.

Vad kommer du att arbeta med?
I rollen som Butikschef driver och utvecklar du butiken inom de ramar som anges av vårt butiks- och kedjekoncept. Försäljningen av våra produkter riktar sig till yrkesmålare och konsumenter, där din viktigaste uppgift blir att överträffa våra kunders förväntningar genom enastående kundservice och butiksupplevelse, samtidigt som du bidrar till en ökad försäljning och lönsamhet. Genom ditt utmärkta ledarskap och ditt skarpa sinne för affärer samt personliga drivkraft till att coacha dina medarbetare skapar du förutsättningar för dig och dina medarbetare att bygga återkommande och långsiktiga kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Driva och utveckla försäljning för att nå uppsatta försäljningsmål och nyckeltal genom att bland annat driva marknadsaktiviteter ,kampanjer och event till yrkeskunder och konsument
  • Planera och följa upp den dagliga butiksdriften i form av bemanning/schemaläggning
  • Rekrytera, coacha, motivera och träna medarbetare
  • Ansvara för butikens hela varuförsörjning
  • Se till att butiken är välskött, tilltalande och följer butikskonceptet
  • Tillsammans med fältsäljare utveckla relationer och service till yrkeskunder.
Butikens öppettider är mellan 06:30 - 18:00 måndag till fredag, samt lördag 10:00 - 15:00. Som butikschef är man schemalagd vardagar och helger. Detta är en tillsvidareanställning på heltid och du rapporterar till Regionchefen.

Vem är du?
Som person har du ett starkt intresse av att leda och coacha medarbetare och med tydligt affärsfokus drivs du av att nå resultat. Du är organiserad och arbetar på ett strukturerat sätt för att uppnå effektivitet i ditt arbete. Du har en positiv inställning och förstår vikten av att samarbete för att bygga långsiktiga relationer med såväl våra kunder som inom organisationen. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift och då vi arbetar i en global organisation är goda kunskaper i engelska ett krav.

För att lyckas i denna roll vill vi att du har några års erfarenhet av att på ett framgångsrikt sätt ha arbetat som butikschef eller med liknande ansvar. Erfarenhet från branschen och försäljning till professionella kunder är starkt meriterande. Du har minst gymnasieutbildning, troligtvis inom ekonomi eller försäljning. Körkort B är ett krav.

Vad erbjuder AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2022. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Klas Tengroth, Head of Stores Nordic, +46 709 490 835.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Ami Sandberg, Talent Acquisition Partner, +46 730 33 69 62.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AkzoNobel

Placering

Skellefteå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons