Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stora Enso Paper AB Nymölla bruk söker semestervikarier

Stora Enso Paper AB Nymölla bruk söker semestervikarier

Stora Enso Paper AB Nymölla Bruk · Bromölla · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till semesterperioden 2022 söker vi dig som är intresserad av att arbeta som semestervikarie på vårt pappers- och massabruk i Nymölla.

Vad erbjuder vi dig?

Tjänsterna som finns att söka är bland annat inom produktion som processoperatör och griplastförare. Inom logistik som truckförare eller inom underhåll som mekaniker och automationstekniker. Inom administration finns tjänster som produktions- och utlastningsplanerare.

Oavsett arbetsuppgift så ligger ditt fokus på ansvar och säkerhet, både när det gäller arbetsmiljö samt hantering av våra produkter och fordon. Du kommer att få ta del av Stora Ensos och brukets introduktionsprogram och de utbildningar som krävs för att du ska få förutsättningarna för att arbeta säkert på Nymölla bruk.

Om tjänsten

Semestervikariaten pågår från och med juni till och med augusti. Tidigare tillsättningar kan komma att ske.

Arbetet är förlagt till 3-skift, 2-skift och dagtid. Därför är det viktigt att du kan ta dig till arbetet på tider som tidig morgon, kväll och helg.

Lön är enligt gällande kollektivavtal.

Vem är du?

Du som söker är 18 år fyllda vid anställningens början.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor. För att trivas hos oss är du en person som har ett tekniskt intresse och som kan jobba självständigt men även i grupp. Du är noggrann, flexibel och ansvarstagande samt har en god kommunikativ förmåga.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift.

Dina kunskaper och erfarenheter

För arbete som processoperatör, truck- och griplastförare har du en pågående eller avslutad gymnasieutbildning/högskoleutbildning med inriktning natur, teknik, samhälle, ekonomi, industri, fordonsteknik, automation eller processteknik. Som truckförare och griplastförare kan du även ha en pågående eller avslutad eftergymnasial yrkesförarutbildning. För de tjänster där truckkörning ingår krävs B-körkort. Truckkort för motviktstruck är meriterande liksom förarbevis för hjullastare och travers.

För arbete på våra underhållsavdelningar har du en pågående eller avslutad gymnasieutbildning/högskoleutbildning med inriktning teknik, automation, fordon, VVS, verkstad, mekanik, hydraulik, pneumatik eller svets.

Söker du arbete inom våra administrativa tjänsteområden krävs avslutad gymnasieutbildning. För dessa tjänster studerar du på universitet eller högskola med inriktning logistik eller industriell ekonomi.

För samtliga tjänster krävs godkända gymnasiebetyg i svenska, engelska och matematik. Tillsammans med din ansökan ber vi dig därför att bifoga dina gymnasiebetyg i dessa ämnen.

Har du ytterligare frågor om de olika tjänsterna är du välkommen att kontakta HR-specialist Kajsa Åman på telefon 0722-02 04 59.

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2022 men urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


På Stora Enso Paper värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.


Välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stora Enso Paper AB Nymölla Bruk

Placering

Bromölla

Kontaktperson

Stora Enso Paper AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons