Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stora Coop Ersboda Umeå - 3 Säljare vikarier

Stora Coop Ersboda Umeå - 3 Säljare vikarier

Coop · Umeå · Ansök senast 23 aug.

Vikariat

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik!

Vi söker tre säljare. Vikariaten är på deltid, 30 timmar/vecka i genomsnitt, inom kassa och förbutik. Tillträde enligt överenskommels och varaktighet i 6 månader med möjlighet till förlängning.

Du är en positiv och ansvarsfull person med trevligt sätt! Din känsla för struktur och ordning är utpräglad.

Som säljare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Du tillsammans med dina kollegor välkomnar våra kunder med en fräsch butik, en fräsch kassalinje och ett gott värdskap.

Som säljare arbetar du i huvudsak inom kassa och förbutik. Du arbetar även med alla övriga förekommande arbetsuppgifter inom stormarknaden. Har du erfarenhet och fallenhet för service? Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Kontakt - Säljchef Ida Lövgen, tfn 090-10 42 75

Du är lyhörd för trender i matkultur och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig, självgående och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för butiken.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Facklig kontakt

Anneli Nyström tfn 090-10 42 88, tillgänglig tisdagar kl 10.00 - 12.00

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Coop

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons