Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stödpedagoger till nytt LSS boende i Karlskrona

Stödpedagoger till nytt LSS boende i Karlskrona

Marielund LSS AB · Karlskrona · Ansök senast 31 dec. (27 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan LSS Karlskrona i din ansökan

Om jobbet

Vi söker en stödpedagog/socialpedagog/unsk på deltid 85 % till vårt nya LSS boende i Lyckeby, Karlskrona.

Boendet vänder sig till barn och unga som tillhör personkrets 1, unga vuxna från 12 -17 år med utvecklingsstörning, autism eller autism liknande tillstånd.

Boendet är belägen i Lyckeby i Karlskrona kommun, i ett vanligt villa område. I närheten finns grönområden och skog med möjlighet till både lek och strövområden. Nära till all tänkbar service, skolor och kommunikation.

Som stödpedagog ska du implementera arbetssätt och metoder i verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår det att skapa relationer, stötta, handleda och vara brukarna behjälplig i olika vardagssituationer, upprätthålla sociala kontakter och relationer.

Alla stödinsatser, ex. aktiviteter, städ, tvätt, mat, personligt stöd och fysisk omvårdnad, utgår ifrån brukarens individuella behov och önskemål i enlighet med LSS-lagstiftning.

Arbetet ska främja självständighet, delaktighet och utföras med respekt för brukarens integritet och självbestämmande. Du arbetar systematiskt med social dokumentation. Du samarbetar med dina kollegor och andra aktörer samt arbetar med brukarna utifrån deras genomförandeplaner och handlingsplaner som ni utformar tillsammans med brukarna.

Deltar i att hitta lösningar och metoder som utvecklar arbetet. Arbetar för att öka det pedagogiska förhållningssättet som stödjer varje enskild individs delaktighet och självbestämmande. I uppdraget ingår även hantering av mediciner.

I tjänsten ingår dag och kvälls samt helgtjänstgöring.

Önska du endast natt, skriv det i ansökan.

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av pedagogiskt arbete samt med målgruppen, strukturerat arbete med tydliggörande pedagogik, kunskap om olika funktionsnedsättningar och alternativa kommunikationssätt.

Du förväntas kunna arbeta låg affektivt och anpassa ditt förhållningssätt utifrån klientens behov och problematik. Du arbetar utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt och behöver kunna hantera oförutsedda händelser på ett lugnt och säkert sätt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Marielund LSS AB

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Marielund LSS AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan LSS Karlskrona i din ansökan

Dela jobbannonsen