Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stödassistent/Stödpedagog

Segerstadsvägen 88-92 · Växjö · Ansök senast 31 mars

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Segerstadsvägen 88-90

Vi söker nu personal som vill arbeta utvecklande med pedagogik inom LSS!

Attendo LSS driver tre gruppbostäder och en daglig verksamhet i Växjö. Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som Stödassistent/Stödpedagog hos oss på ett av våra gruppboenden. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av kompetens, engagemang och omtanke. För våra anställda är vår vision att skapa en positiv stimulerande arbetsmiljö som präglas av god kvalité.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjlighet att utveckla ditt arbete Som Stödassistent/Stödpedagog kommer du att utföra stöd och service åt personer med funktionsvariation i det dagliga livets alla förekommande situationer. Stödet sker främst pedagogiskt, motiverande och socialt, men också i vissa fall i form av omvårdnad. Stödet utgår alltid från individens behov, förutsättningar och önskemål. Målet med vårt arbete är att individen ska öka sin självständighet och delaktighet i samhället.

Vi arbetar efter upprättade genomförandeplaner som är skapade efter personens önskemål och behov.

Samtliga tjänster innefattar arbete under både vardagar och helger.

Kvalifikationer

I rollen som stödassistent är behöver du ha gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet alternativt likvärdig dokumenterad vård- eller pedagogisk utbildning och gärna erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsvariation. Du behöver ha ett genuint intresse för arbete med människor och vara intresserad av att utveckla pedagogiska arbetssätt.

Stor fördel om du tidigare har arbetat inom LSS-verksamhet eller liknande verksamhet, samt har erfarenhet kring tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande och utmanande beteenden.

Som Stödassistent ingår du och är du del av en arbetsgrupp, vilket förutsätter god samarbetsförmåga. Arbetet ställer krav på lyhördhet, flexibilitet och ansvarstagande. Det är en förutsättning att du kan uttrycka dig väl i det svenska tal- och skriftspråket för god kommunikation med individen, anhöriga och kollegor samt för att hantera dokumentation enligt LSS.

Utdrag ur belastningsregistret begärs innan anställning.

Vi tillämpar provanställning i 6 månader

Tillträde enligt överenskommelse

Sysselsättningsgrad: 50 -100%

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Segerstadsvägen 88-92

Placering

Växjö

Kontaktperson

Attendo LSS AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons