Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stödassistenter vaken natt till Klörups backar

Trelleborgs kommun, Avd. Funktionsstöd, Barn -och ungdomsboende · Trelleborg · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Vi söker nu två stödassistenter till vår verksamhet - som arbetar med särskild service för barn och unga enligt LSS 9:8. Vill du bli vår nya kollega och vara del i att utveckla verksamheten?

Vi är ett boende med fokus på kommunikation, utveckling och lågaffektivt bemötande Vår verksamhet innefattar ett boende med totalt två brukare. Brukarna har varierande behov och önskemål, insatsen utförs individuellt med brukaren. Verksamheten är dynamisk och under utveckling för att kunna tillgodose framtida behov och är förlagd utanför Trelleborgs tätort.

Arbetsuppgifter
Som stödassistent stöttar och vägleder du brukarna utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt i deras vardag med bland annat; omsorg/hygien, aktiviteter, matlagning och färdighetsträning för ökad självständighet. Du ska skapa ett lugn och en trygghet för brukarna samt vara ett vuxet stöd och skapa förutsättningar för god kontakt med vårdnadshavare. Du samarbetar tillsammans med stödassistenter, stödpedagoger, vårdnadshavare samt ledning för att kontinuerligt utveckla verksamhet och nå uppsatta mål.

Hos oss kommer alltid barnets bästa i främsta rummet och vi arbetar alltid utifrån ett lågaffektivt bemötande och ett salutogent synsätt. vidare arbetar vi tydliggörande pedagogik samt efter grundtanken att barn alltid gör så gott de kan.

Kvalifikationer
Vi söker dig med Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete eller pedagogiskt arbete. Andra utbildningar kan vara Vård och omsorgsprogrammet med specialisering inom funktionshinder. annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt arbetslivserfarenhet inom området kan också vara relevant. Vi ser även att du har kunskap om och förståelse för tydliggörande pedagogik. Ytterligare krävs det också att du har goda datorkunskaper samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare är du väl förtrogen med dokumentation och gärna har erfarenhet av systemet Lifecare. Även B-körkort för manuell växlad bil är ett krav.

Dina personliga egenskaper och lämplighet är av vikt för att du ska trivas i rollen som stödassistent och tillsammans med målgruppen. Vi ser vikten av att du har god självkännedom, är högt ansvarstagande samt har en god samarbetsförmåga. Du är flexibel, öppen och ser möjligheter istället för hinder. Du ska ha en analytisk förmåga och strävar efter att förbättra verksamheten för våra brukare.

Vidare kräver arbetet för tjänsten godkänt utdrag från relevant belastningsregister.

Arbetstid/varaktighet
100%, Tillsvidareanställning

Schemalagd arbetstid: nattjänstgöring, vaken natt.

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Mikael Lovén, enhetschef, telefonnummer 0410-73 44 68.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
Ansök redan idag, då urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Vi behöver din ansökan senast 2022-05-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas att du vill bli en av oss!

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Trelleborgs kommun, Avd. Funktionsstöd, Barn -och ungdomsboende

Placering

Trelleborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons