Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stödassistenter med omvårdnadskompetens till Resurspoolen LSS

Stödassistenter med omvårdnadskompetens till Resurspoolen LSS

Vård- och omsorgsförvaltningen · Östersund · Ansök senast 9 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Varaktighet: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Arbetstid: Dag, kväll, helg, journatt, natt och dygn.

Antal tjänster: 3.

Lön: Fast lön, individuell lönesättning, månadslön.

Anställningsvillkor: Heltid med möjlighet till valfri tjänstgöringsgrad, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse


Arbetsgivaren

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att hitta engagemang och mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför går vi ständigt framåt, och vi gör det med hjärtat.

Östersund är upplevelsemetropolen i hjärtat av naturen, med fjäll runt knuten och evenemang i världsklass. Här varvas aktivt friluftsliv med utvecklande arbetsliv, det är nära till jobb, vänner och skola. Östersund är också den expansiva universitetsstaden, där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans, samtidigt som nya stadsdelar uppstår och utbuden breddas. Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss!

Vi erbjuder personalstöd via Falck Healthcare, medarbetardagar, kompetensutveckling genom olika föreläsningar och utbildningar samt personalförmåner via Benify. Vi erbjuder även en kvalitetssäkrad introduktion.

Uppdraget

Uppdraget innebär att ersätta ordinarie stödassistenter vid akut och planerad frånvaro samt att stärka upp våra verksamheter inom Sektor Funktionshinder som har ett ökat behov. Arbetet innebär att du ger individanpassat stöd åt våra medborgare utifrån deras förutsättningar och önskemål. Målet är att uppnå goda levnadsvillkor och arbetet utgår från varje medborgares individuella genomförandeplan.

Du kommer jobba inom alla typer av verksamheter t.ex. LSS-boende och korttidsboende. Arbetet innebär att du kommer jobba mot både barn, ungdomar och vuxna inom funktionshinderområdet. Arbetstiderna omfattar dag, kväll, helg, journatt, natt och dygn.

I Resurspoolen arbetar du i en flexibel arbetstidsmodell vilket innebär att du har möjlighet att påverka din schemaläggning. En annan viktig arbetsuppgift är omvårdnadsdokumentation i vårt journalföringssystem Viva.

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetat som stödassistent, undersköterska alternativt fritidsledare eller fritidspedagog med vårderfarenhet från särskilt boende eller hemtjänst.

Körkort och bil är ett krav.

Meriterade är utbildning inom alterantiv och kompletterande kommunikation (AKK) och/eller minst 2 års yrkeserfarenhet av omvårdnad.

Många av arbetsuppgifterna handlar om att kunna ta emot instruktioner och föra vidare information på ett korrekt och tydligt sätt. Du kommer att få samarbeta och kommunicera med människor med olika språklig bakgrund och du förväntas bidra med dina erfarenheter och din kompetens på ett positivt och konstruktivt sätt.

Vem är du?

Du är flexibel, lyhörd och trygg i din yrkesroll samt har god samarbetsförmåga. Du möter nya situationer och människor på ett professionellt och ansvarsfullt sätt. Du vill gärna fortsätta att utveckla din yrkesroll, har tryggheten att arbeta självständigt och har god förmåga att samverka med medborgare och kollegor. Du ska vilja jobba med omvårdnad, vara öppen för att lära sig att jobba med andra kognitiva sjukdomar, samt öppen för att jobba med barn inom funktionshinder.

Övrigt

Du behöver även inkomma med utdrag ur belastningsregistret då uppdraget kan utgöra arbete med minderåriga.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Bifoga CV och personligt brev.


Sista ansökningsdatum: 2023-04-09.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vård- och omsorgsförvaltningen

Placering

Östersund

Kontaktperson

Östersunds kommun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons