Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stödassistent

Storgatan 50 · Solna · Ansök senast 22 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.



Om företaget

Waxö Omsorg är ett litet omsorgsföretag som erbjuder stöd, service och omvårdnad till vuxna personer med kognitiva och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och personer med förvärvad hjärnskada.

Den enskilda individens behov, vilja och integritet är vägledande för all verksamhet inom Waxö Omsorg.

En viktig utgångspunkt är att omsorgstagaren ska erbjudas det stöd hen behöver för att kunna leva ett så självständigt och innehållsrikt liv som möjligt.

Vi strävar efter att omsorgstagarna vi åtagit oss ansvar för ska uppnå hög grad av självständighet och känna sig betydelsefulla och delta i samhället på samma sätt som kommunens andra invånare.

Waxö Omsorg har kollektivavtal med parter enligt Vård och Omsorgsavtalet, Svenska Kommunalarbetareförbundet Kommunal.

Waxö Omsorg är medlem i Kommunala Företagens Samorganisation (KFS).


Om arbetsplatsen

Storgatans Gruppbostad är ett LSS boende för personer med varierande stödbehov. Här bor 6 omsorgstagare som har en beviljad insats enligt LSS 9 § 9 och får stöd i sitt dagliga liv i hemmet och på fritiden. Hur stödet utförs är beskrivet i varje omsorgstagarens genomförandeplan och utgår ifrån deras vilja och behov.

Arbetet på Gruppbostaden är förlagt på dygnets alla timmar med vaken natt. Det finns tydliga arbetsbeskrivningar för personalen och som nyanställd får du introduktion i arbetet med omsorgstagarna samt dokumentationsregler. Introduktionsprogram finns och längden anpassas efter behov.


Om dig

Du har ett genuint intresse av att arbeta med personer med stödbehov enligt LSS. Det är viktigt att du har en god människosyn och anpassar stödet utifrån allas olikheter. Du kan se människors tillgångar och möjlighet till utveckling. Positiv inställning och lösningsfokuserat arbetssätt är till stor tillgång i jobbet med människor. Du kommer att ge stöd i någon annans hem och behöver ha förståelse och visa respekt för de rutiner och regler som finns. Det är en fördel om du kan TAKK .

Vi är en rökfri arbetsplats .


Till hösten och inför julledigheter söker vi personal som kan jobba vid behov. Arbetstider är dag, kväll och helg.



Stämmer ovanstående är du välkommen att skicka din ansökan via e-mail. Om du har frågor och funderingar kring tjänsten kan maila mig.


Kontaktuppgifter:

Maida Saracevic VC

Tel: 073 633 52 07

Maida.saracevic@waxo.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Storgatan 50

Placering

Solna

Kontaktperson

Waxö Omsorgs AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons