Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stockholms trevligaste supportspecialist

Miele Sverige · Solna · Ansök senast 15 juli (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du ta nästa steg i din karriär som servicetekniker? Nu stärker vi på Miele upp vårt tekniker-team i Stockholm med en supportspecialist med fokus på hushållsärenden. Tjänsten är på heltid med start omgående.

Ditt uppdrag

Som supportspecialist arbetar du i en arbetsroll som innefattar två olika delar. Dels arbetar du som en duktig och erfaren servicetekniker, med fingertoppskänsla för både kundkontakt och för de reparationer som förekommer i teknikerrollen, dels har du ansvar för att stötta dina medarbetare kring alla tänkbara utmaningar man stöter på. Detta innebär både att du kan agera support för tekniker ute hos kunder, samt ansvara för teknisk utbildning av både medarbetare och andra externa parter som hanterar våra produkter.

Vad det innebär att jobba på Miele är ett par grundläggande men viktiga punkter.

  • Du jobbar med ett starkt varumärke som är premium och i allra högsta grad kvalitet.
  • Du jobbar på ett företag som värnar om vår planet. I en "slit-och släng" värld gör vi allt vi kan för att våra produkter ska hålla i 20 år.
  • Du får flexibilitet i din roll som gör att du kan planera din arbetsdag. Du får stöd av ett centralt team som hjälper dig med detta samt säkerställer att du har de reservdelar och material du behöver för att kunna fokusera på att på plats ge våra kunder service i världsklass.

Din bakgrund

För att kliva in i rollen som supportspecialist ser vi att du är en erfaren servicetekniker sedan tidigare. Du är trygg att hantera samma eller liknande produkter som du i Mieles serviceteknikerroll regelbundet kommer i kontakt med. Som erfaren servicetekniker är du även trygg i att hantera kunder i olika situationer och agerar professionellt. Du har sedan tidigare goda el-kunskaper och är självgående och problemlösande i din arbetsroll. I rollen som supportspecialist krävs även att du har B-körkort och behärskar engelska både i tal och skrift, då detta regelbundet förekommer i arbetet.

Som person är du strukturerad, pedagogisk och motiverande. Du trivs med ansvaret av att se dina medarbetare lyckas och vill göra det yttersta för att nå dessa mål. Det är naturligt och bekvämt för dig att genomföra utbildningar både fysiskt och digitalt.

Övrigt

Låter detta som ett spännande nästa steg i din karriär? Vi intervjuar kandidater löpande, så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Vid frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta vår rekryterare Fabian.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Miele Sverige

Placering

Solna

Kontaktperson

Fabian Corp

fabian.corp.ext@miele.com

Dela jobbannonsen