Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stockholms gladaste verkstadstekniker

Miele Sverige · Solna · Ansök senast 15 juli (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu vill vi på Miele komma i kontakt med dig som älskar att kombinera det tekniska med det personliga, då vi söker en härlig verkstadstekniker med sinne för service i toppklass till vårt verkstadsteam i
Solna. Detta är en tjänst på heltid, med start omgående.

Vilka vi är

I ditt uppdrag som verkstadstekniker hjälper du våra kunder med reparationer av sina Miele-maskiner i vår verkstad i Solna, liknande som det kan vara på många andra ställen. Det som däremot skiljer sig när du jobbar på Miele är ett par grundläggande men viktiga punkter.

  • Du jobbar med ett starkt varumärke som är premium och i allra högsta grad kvalitet.
  • Du jobbar på ett företag som värnar om vår planet. I en "slit-och släng" värld gör vi allt vi kan för att våra produkter ska hålla i 20 år.


Vem du är

För att trivas i rollen som verkstadstekniker tror vi att du har ett teknikintresse och ett sinne för problemlösning och felsökning.
Känner du kanske igen dig i att du gärna hjälper till när kompisens kaffemaskin går sönder? Eller gillar du kanske bara att skruva isär och sätta ihop saker, bara för att se hur de funkar?

För att snabbt komma upp på banan ser jag att du sedan tidigare har jobbat som tekniker eller har en grundläggande utbildning inom el.
Har du dessutom tidigare erfarenhet från just vitvarubranschen eller kyltekniska produkter är det såklart ett plus i kanten.

Det som är viktigast för oss är din genuina vilja att hjälpa våra kunder och ge de bästa möjliga service. Att hantera en kund som stått med en trasig mikrovågsugn i en vecka kommer vara en naturlig del av din vardag, så därför behöver du ha fingertoppkänsla för människor och vara anpassningsbar de gånger där allt inte går enligt plan. Med variationen hos våra kunder kan det också innebära att du är beredd och bekväm med att bemöta våra kunder på engelska.

Intresserad av att söka?

Om du känner igen dig i denna korta beskrivning så vill vi väldigt gärna träffa dig för att få höra mer om vad du har gjort tidigare och vad du vill göra framåt. Enklast är att du skickar din ansökan till vår rekryterare Fabian (fabian.corp.ext@miele.com) så tar vi vidare kontakten därifrån.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Miele Sverige

Placering

Solna

Kontaktperson

Fabian Corp

fabian.corp.ext@miele.com

Dela jobbannonsen