Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stjärnsäljare sökes i Ekerö 🤩

Stjärnsäljare sökes i Ekerö 🤩

Wet World Energy Solutions AB · Ekerö · Ansök senast 9 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik? Då passar du in i vårt team! Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag. Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Det vi erbjuder Dig är:

  • Grundlig utbildning
  • Feedback och stimulans
  • Goda möjligheter att avancera inom företaget, skräddarsytt efter dina önskemål

Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.

Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.

Vi vill utbilda dig från grunden där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Humor och envishet är ett stort plus.

Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av oss.

Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!


Du har körkort & tillgång till egen bil.

Du kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.

Eftersom vi skräddarsyr dina kund besök får du ett schema som är anpassat efter dina önskemål, som du kan med fördel kombinera med dina fritidsintressen, familj och vänner. Då besöken är förbokade känner du dig alltid välkommen dit du kommer.


Bifoga CV och ditt personliga brev i din ansökan!


Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Välkommen med din din ansökan redan idag!


Produkten

Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.


Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 49 länder över hela världen.

Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.

#workatclearsky

Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wet World Energy Solutions AB

Placering

Ekerö

Kontaktperson

Wet World Energy Solutions AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons