Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stiftelsen Göransgården söker semestervikarier

Stiftelsen Göransgården söker semestervikarier

Stiftelsen Göransgården · Uppsala · Ansök senast 31 mars

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Göransgården söker sommarvikarier som kan arbeta en eller två hela semesterperioder 2023

Stiftelsen Göransgården driver HVB och Bostad med särskild service med 35 platser för vuxna med behov av särskild omsorg på grund av psykiska och sociala funktionsnedsättningar. Göransgården ligger naturskönt i Danmarks kyrkby 8 km sydost om Uppsala. På Göransgården finns bland annat växthus, musikrum, snickeri, träningskök och gym där möjlighet till arbete och avkoppling för de boende finns.

Arbetsuppgifter:

Vi utför till mestadels vårt stöd i de boendes lägenheter vilket kan innebära stöd med städ och övrig ADL och vi deltar även vid olika aktiviteter och följer med på möten med andra aktörer. Vi arbetar för att stärka individens självkänsla, självbestämmande och den egna förmågan. Vi arbetar med kontaktmannaskap och utgår från uppdragsgivarens biståndsbeslut och lägger tillsammans med den boende upp en individuell genomförandeplan. Vi arbetar i team och handleds av en erfaren handledare. Under sommaren planerar vi in många fritidsaktiviteter och resor förutom det vardagliga arbetet. Dokumentation enligt SoL sker i journalsystemet Rätt Spår. Hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering av sjuksköterska ingår.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som studerar inom områden som är relevanta för vår verksamhet som exempelvis socialpedagog, socionom, psykolog, beteendevetare, behandlingsassistent, sjuksköterska, undersköterska med psykiatriinriktning eller dig som har erfarenhet av arbete på HVB hem. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är nödvändigt.

B-körkort och körvana är ett krav.

Tjänstgöringsgrad:

75–100 %, schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Under sommaren gör vi ett specialschema och det kan innebära att man arbetar varannan helg.

Möjlighet finns att påbörja inskolning och extraarbete redan under våren.

Semesterperiod 1: vecka 25 – 28

Semesterperiod 2: vecka 29 – 32

Oftast finns möjlighet att arbeta under hela augusti månad.

Lön enligt kollektivavtal.


Ansökan:

Sista ansökningsdag 2023-03-31

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stiftelsen Göransgården

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Göransgården, Stiftelsen

Dela jobbannonsen

Anmäl annons