Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stentekniker inom anläggning och stenarbete

Astrimant AB · Karlstad · Ansök senast 23 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kan du se vad som utmärker en bra justerad bärlageryta? Åskådliggöra vad som krävs i en korrekt överbyggnad eller sättlager? Kapa emot fris (bord) rand enligt 1/3 principen? Utföra en korrekt kapning 5-10 mm från objektet med ett följsamt och snyggt resultat? Har du ett intresse av att lära dig att använda nya maskiner? Tycker du om att arbeta som ett lag och är flexibel i din vardag?

Då är du den vi letar efter.

Astrimant är inget vanligt stenläggningsföretag. Vi drivs av ambitiösa stentekniker med många års yrkeserfarenhet. Här lägger vi stor vikt vid att investera i de rätta maskinerna, verktygen och arbetssätten så att du kan må bra både i och utanför ditt jobb.

Våra affärsområden maskinläggning, offentlig miljö och dränerande konstruktioner innefattar arbetsmoment inom allt från effektiv stenläggning maskinellt till fingertoppskänsla för stensättning med natur- och betongsten/-plattor. Du kommer att få arbeta med hela Sverige som arbetsplats.

Som stentekniker kommer du att utöva praktiska arbetsuppgifter med hjälp av verktyg och maskinella hjälpmedel tillsammans med dina medarbetare. Du får förtroende och stöd av ditt team och har möjlighet att utveckla dina kunskaper.

Vi trivs på jobbet och jobbar för att trivas. Här får du gemenskap, frihet, kunskap och en varierande vardag. Vi vill växa och utvecklas tillsammans med dig.

Meriterande

❯ Tidigare erfarenhet inom anläggning

❯ Viss kunskap om stenarbeten

❯ BE-kort

❯ Erfarenhet av att köra truck, hjullastare, välter eller läggmaskin

Nyfiken på vad din framtid hos oss har att erbjuda? Presentera dig i ett mejl och bifoga gärna ett CV.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Christopher Allenby: christopher.allenby@astrimant.se

Tillsammans är vi Astrimant.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Astrimant AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Astrimant AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons