Stenhuggare

Rk Natursten AB · Härryda

·

Ansök senast 17 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

RK Natursten söker stenhuggare till vår stenverkstad.

Arbetsbeskrivning:
I vår verkstad är du med och skapar framförallt interiör i natursten och kvartskomposit. Här bearbetas råskivor av marmor, granit, kalksten och kvartskomposit från hela världen. Vi värdesätter hantverkskicklighet och arbetar både maskinellt för hand och med större cnc-maskiner. Vi är ett dynamiskt team som arbetar ihop, från grund till färdigt montage, vilket även innebär monteringsjobb ute på arbetsplats.

Du är intresserad av sten och har känsla för hantverket som stenhuggare. Du har också möjligheten att se helheten i produktionen och har en god prioriteringsförmåga. Du är stark och är inte rädd för att hugga i. Vi söker dig som är pålitlig, lösningsorienterad, positiv och organiserad i ditt sätt att arbeta.


RK Natursten AB startades 2003. Vi har gått från enmans bolag till 25 anställda och är idag en viktig aktör på den svenska marknaden vad gäller natursten i all des former. Vi tillverkar allt från små fönsterbänkar till montage av stora stenfasader. För mer info titta in på vår hemsida: www.rk-natursten.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rk Natursten AB

Placering

Härryda

Kontaktperson

Rk Natursten AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Stenhuggare i din ansökan