Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stationsmontör till ONE Nordic

Boost Technical Power · Varberg · Ansök senast 25 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till ett av Nordens ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energibranschen söker vi dig med erfarenhet från högspänning som vill ta dig an en ny utmaning och utvecklas i rollen som Stationsmontör hos ONE Nordic!

Om tjänsten

Som stationsmontör hos ONE Nordic kommer du att ha ett varierande arbete där du driftsätter, felsöker och underhåller olika kraftstationer i Hallands län. Arbetet är fritt och omväxlande där du både jobbar självständigt och i team.

Arbetet är på heltid, måndag-fredag & du utgår från hemmet. Ditt arbetsområde kommer att vara Hallands län. Beredskap i tjänst kan förekomma. Tillträde omgående efter överenskommelse. Attraktiva medarbetarförmåner och stora utvecklingsmöjligheter inom ONE Nordic finns!

Placeringsort: Halland

Om dig

Vi söker dig som har slutfört El-programmet på gymnasiet eller motsvarande och har några års relevant erfarenhet från arbete inom högspänningsområdet. Du bör ha god kännedom om ESA och kopplingsarbete inom elanläggningar. Du har ett eget driv, en god initiativförmåga och är självständig med ett högt säkerhetstänk i fokus.

Körkort: B.

Språk: Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Om ONE Nordic

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energis- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Stationsmontör

Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Kontakt

Marcus Andersson

marcus@btp.se, 0730-57 60 01

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boost Technical Power

Placering

Varberg

Kontaktperson

Btp Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons