Stationschef till Värnamo

Bilprovningen · Värnamo

·

Ansök senast 20 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Bilprovningen i Värnamo letar nu efter en kund, personal- och resultatorienterad stationschef som brinner för ledarskap och service! I rollen arbetar du i en dynamisk miljö tillsammans med ditt stationsteam, där du operativt skapar glädje, förstklassig service och goda resultat för stationen. Arbetet är mycket socialt, omväxlande och präglas av ett högt tempo där kunden alltid är i fokus.

Din nya roll

Som stationschef i Värnamo har du försäljning, resultat- och budgetansvar för stationen samt leder din personal i deras dagliga arbete. Då stationens mål är att skapa lönsamhet och erbjuda kunderna förstklassig service med hög kvalitet, säkerställer du detta med ett närvarande ledarskap där du själv arbetar operativt med besiktning.

Du säkerställer att stationen drivs med hög kvalitet och mot uppställda mål, bl.a. genom löpande resultat- och verksamhetsuppföljning. Du har mycket kundkontakter och driver försäljningen samt utvecklar Bilprovningens lokala position i form av marknadsbearbetning av dina lokala kunder. En viktig del blir även att utveckla goda relationer och samarbeta med övriga stationer inom Bilprovningen. Din roll innebär även ansvar för totalt fyra medarbetare, arbetsmiljö, rekrytering, schemaläggning, utveckling av personal samt övrig administration. Då rollen innefattar en stor del besiktning, gäller det att du trivs och drivs av operativt arbete.

I tjänsten rapporterar du till din Regionchef och du förväntas ha en god förmåga att förmedla information inom organisationen.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att påverka stationens försäljning och resultat på ett effektivt sätt och är orädd vad gäller tempo och flexibilitet. Vi ser att du har erfarenhet av ett aktivt och nära ledarskap inom en serviceinriktad verksamhet och är van att arbeta med försäljning och ett inkluderande ledarskap. Du samlar snabbt in information som är nödvändiga för att lösa en uppgift och du gillar att utmana och driva förändringar på din lokala marknad. Det är till en fördel att ha kunskap och intresse för fordon sedan tidigare, men framför allt värderas en gedigen förmåga att leda och utveckla andra. Körkort B är ett krav och andra körkortsbehörigheter är högt meriterande.

För att lyckas i rollen gillar du att jobba med människor och du har förmågan att leda och entusiasmera andra. Du är målinriktad och beredd att kämpa för att nå bra resultat, där ditt sinne för att prova nya saker och utmana dig själv och andra hjälper dig att lyckas. Som ledare har du lätt för att få med dig andra mot samma mål och du drivs av att skapa en god kultur bland dina medarbetare där alla känner sig delaktiga.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast söndagen den 20/12 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV, personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, tel. 073-073 53 71.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår kundservice. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi på Bilprovningen har 600 medarbetare på 100 stationer. Tillsammans besiktar vi årligen 2,1 miljoner fordon från Karesuando i norr till Skurup i söder. Bilprovningen ägs av svenska staten. Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus är vi din trygghet för säkra fordon och bättre miljö. För mer information besök www.bilprovningen.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilprovningen

Placering

Värnamo

Kontaktperson

The We Select Company AB