Jobbsafari är en del avschibsted logo

Starta din karriär inom rekrytering

Adecco Sweden AB · Göteborg · Ansök senast 6 sep. (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Tar du examen från HR-programmet/dylikt till sommaren och vill starta din karriär inom rekrytering? Är du en social, resultatinriktad och framåt person? Brinner du för mötet med nya människor? Vill du börja arbeta extra för att sedan gå på heltid till sommaren?Just nu söker vi en driven junior rekryterare till vår kund som är världsledande inom fordonsindustrin. Ta dig en titt på annonsen och tveka inte på att ansöka redan idag om det låter intressant!

Om tjänsten

Som rekryterare hos vår globala kund, verksamma inom fordonsindustrin, kommer du att stötta och driva diverse rekryteringsprocesser i samarbete med anställande chefer och HRBP:s. Du kommer att ingå i ett rekryteringscenter som stöttar upp en global koncern med hela eller delar av interna rekryteringsprocesser inom bolagen. Teamet är ett härligt gäng med bra sammanhållning vars gemensamma fokus ligger på att ge god service till en stor koncern. Teamet består av både erfarna och mindre erfarna rekryterare och du kommer att få stöttning för att du ska känna dig trygg i din roll.

Du kommer att arbeta nära interna kunder för att säkerställa framgångsrika rekryteringar. Därav kommer din roll att fokusera på första delen i rekryteringsprocessen och att säkerställa ett gediget proaktivt arbete i kandidatattraktion. Du kommer att jobba mycket med LinkedIn och andra sök-verktyg, telefontintervjuer, annonsering och annonsspridning samt annat stöd i rekryteringsprocesserna. I detta ingår också att ta kravspecifikationer med chefer runt om i organisationen, planera processen, utföra personlighetstester på kandidater, i viss mån hålla djupintervjuer samt göra backround checks och dylikt.

Det är ett konsultuppdrag önskvärt start omgående med chans att arbeta extra med förutsättning att kunna arbeta heltid från juni.

Om dig

Vi söker dig som tar examen från HR-programmet/dylikt till sommaren 2022 och har fått upp ögonen för rekrytering. Vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas inom rekrytering. Det krävs inte att du har tidigare erfarenhet inom HR-yrket men givetvis är det meriterande. Vi söker dig som är du resultatorienterad och brinner för att hitta rätt person till rätt plats. Ditt engagemang och driv samt din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du också får med dig andra framåt. Som rekryterare arbetar du i en dynamisk miljö där du behöver kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vi tror också att du inger ett stort förtroende, har en hög personlig integritet, ett affärsfokus samt att du är en relationsbyggande person med förmågan att hantera såväl kandidater som beställande chefer och andra intressenter på bästa sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord

Rekryterare, PA-programmet, Personal- och arbetsliv, HR, rekrytering

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen