Jobbsafari är en del avschibsted logo

Start-up ingenjörer inom mekanik till projekt i Kina

Start-up ingenjörer inom mekanik till projekt i Kina

Professionals Nord Rekrytering AB · Karlstad · Ansök senast 26 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inledning:
Är du den entusiastiska, självgående och resultatorienterade proffsen som vill föra kunders prestationer framåt?

Vi söker "Start-Up Engineer" som är självsäker och oberoende uppdragsingenjör som har god social kompetens och förmåga och vilja att lära och dela expertis med andra.

Vårt kundföretags projektverksamhet ansvarar för driftsättning av pappers- och kartongmaskiner runt om i världen, därför arbetar nystartade ingenjörer en stor del av sin arbetstid på pappersbruk runt om i världen.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vårt kundföretags räkning flera Start-Up Engineer för ett projekt i Kina. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag under cirka 3-6 månader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

I denna roll utarbetar du test- och idrifttagningsplan tillsammans med Automation supervisor och Paper technology manager. Du ger både praktisk och klassrumsutbildning till kundens personal inom din expertis på papperstillverkning och relaterade processer.

I rollen tillhandahåller du teknisk support till kundens personal under maskinjusteringsfasen och förbereder utbildningsmaterial i samarbete med utbildningskoordinatorer. Rollen innebär i stort även stöd i fabriksacceptanstester vid behov samt separata felsökningar.

Du erbjuds i gengäld en givande position i en global bransch ledare inom massa-, pappers- och energiindustrin med möjligheter att växa professionellt.

Vi söker dig som:
  • Kandidatexamen eller master i naturvetenskap inom pappersteknik eller processteknik.
  • Har tidigare erfarenhet av driftsättning och uppstartsverksamhet på pappers- och kartongmaskinlinjer.
  • Effektiv skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på engelska.
  • Förhandlingsfärdigheter öppna för resor
Meriterande är om du har hydraulik och automationskunskap.

START: Vår 2022
OMFATTNING: Heltid under cirka 3-6 månader
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, 070-811 08 09

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Karlstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons