Jobbsafari är en del avschibsted logo

Starka operatörer sökes till pulverlackering i Jönköping!

Starka operatörer sökes till pulverlackering i Jönköping!

Lernia · Jönköping · Ansök senast 11 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av arbete med lackering och har erfarenhet av pulverlackering? Eller är du en stark lagspelare som är sugen på att testa något nytt? Då ska du söka dig till oss på Lernia Bemanning!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som lackerar på en lackeringslina där din främsta uppgift som är att hänga på och hänga av detaljer för lackering, kvalitetskontrollera, packa produkter och köra ut samt hämta material med hjälp av truck. Arbetet ställer krav på att hålla ett bra tempo. Då arbetet bitvis kan vara tungt, är det viktigt med god fysik samt förmåga att driva ditt eget arbete.

Lackeringen kommer vara din huvudsakliga uppgift, men det kan också bli aktuellt att vara behjälplig med andra uppgifter i produktionen.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Truckkort A+B
  • God fysik
  • Mycket goda kunskaper i svenska - tal och skrift
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta i team men samtidigt kan ta egna initiativ. Du har en god kommunikativ och social förmåga och du kan enkelt till dig instruktioner och direktiv. Du är även flexibel och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag där arbete vid lackeringsavdelning varit en del av ditt arbete och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat.

Om anställningen
  • Placeringsort: Jönköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift eller ständig kväll
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons