Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stansmaskin operatör

Kl Industri AB · Finspång · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Stansoperatör till KL Industri i Finspång!

Vill du jobba på Finspångs bästa arbetsplats?

Vi på KL Industri är marknadsledande i Norden på att utveckla, tillverka och sälja nätstationer i plåt och betong som skydd för avancerad elektrisk utrustning för mellanspänningsnätet på den nordiska marknaden. Härtill kommer egna mellanspännings- och lågspänningsutrustningar. Vi investerar ständigt i ny kunskap, ny teknik och nya maskiner för att ligga i framkant.


Vi söker en flexibel, driven och erfaren stansoperatör som trivs med ett högt arbetstempo. Du har god förståelse för kvalité och gillar att arbeta systematiskt och organiserat.


Arbetsuppgifter:

Som stansoperatör på KL-industri kommer du att arbeta med stansning av alla våra olika produkter, du kommer att vara en nyckelspelare i att garantera att våra produkter överensstämmer med kundernas förväntan.

Vi söker nu en erfaren stansoperatör till avsnittet plåttillverkning inom vår produktion.


Som stansoperatör hos KL-industri krävs att du har erfarenhet av att stansa plåt samt en mycket god kvalitetskänsla i ditt sätt att arbeta, arbetet bedrivs i skiftform. En viktig egenskap som stansoperatör är god förmåga att planera sitt arbete för att klara uppsatta deadlines, flexibilitet och problemlösning.

Som stansoperatör kommer du att identifiera olika problemtyper som uppstår under tillverkningsprocessen, du kommer i jobbet förväntas kommunicera och dokumentera dessa brister bakåt i förädlingskedjan för att därigenom succesivt skapa möjligheter att undvika att fel repeteras.


Din profil:

Vi söker dig som lägst har gymnasiekompetens samt dokumenterad erfarenhet av att arbeta med stansmaskiner inom tillverkande industri. Maskinerna som vi använder oss av är av fabrikaten Trumpf samt Pullmax, det ses som plus om du har arbetat med någon av dessa fabrikat.

Ritningsläsning och truckkort är ett krav.


Som person är du driven, noggrann och självständig. Du har förmåga att arbeta med flera saker parallellt samt är öppen för förändringar och ser möjligheter där andra ser hinder. Du hjälper gärna till, är en lagspelare och förstår vikten av att vara serviceinriktad. Du trivs med att ta i och arbeta fysiskt då arbetet kräver detta. Vidare är du strukturerad och systematisk.

Det är meriterande om du har kunskap i

- LEAN principer

- Jetcam

- Trutops Boost


Om KL Industri

KL Industri ingår i norska koncernen Møre Electric Group AS och har huvudkontor och produktionsanläggning i Finspång med ca 150 anställda. KL Industri har en egen säljorganisation i Sverige och Finland och har ett tätt samarbete med det norska systerbolaget Møre Trafo AS. KL Industri är i ett intressant skede där vi tillsammans arbetar fram nya mål och arbetssätt. Placeringsort är Finspång.

Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra projekt skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Läs gärna mer om företaget på www.klindustri.se

Intresserad?

Då ska du söka tjänsten redan nu! Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta Petri Rydhammar på KL Industri. Kontaktuppgifter till Petri är petri.rydhammar@kl-industri.se eller 0122-243 77. Välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kl Industri AB

Placering

Finspång

Kontaktperson

Kl Industri AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons