Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ställningsbyggare Örnsköldsvik

NCC · Örnsköldsvik · Ansök senast 15 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi behöver bli fler Ställningsbyggare i vårt lag!

Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbeta med allt ifrån stora till små projekt.

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och söker flera erfarna ställningsbyggare samt arbetande förmän till vår verksamhet med placering i Örnsköldsvik.

Som ställningsbyggare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar och vattenkraftverk.

Det här förväntar vi oss av dig

Du har förmåga att både arbeta självständigt och vara en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som med våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är lyhörd för att hitta lösningar på uppkomna problem och leverera de bästa lösningarna. Ett bra utfört arbete ger oss nya uppdrag och nya kunder.

Ett krav är att du har yrkesbevis som ställningsbyggare och även gärna väderskyddsutbildning. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsaker till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Som bolag vill vi spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Ytterligare information

Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebooksida.

Kontakt och ansökan

Om du har frågor kan du ringa HR Specialist Annika Lindbäck +46706753525.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 2021-05-15.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NCC

Placering

Örnsköldsvik

Dela jobbannonsen

Anmäl annons