Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ställare till Gjuteri

K-Bemanning AB Värnamo · Värnamo · Ansök senast 23 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en gjutare med ställartalang för kunds räkning till Kulltorp


Om företaget

Företaget är en komplett systemleverantör av förädlat pressgjutgods. En strategisk samarbetspartner inom ett flertal olika branscher när det gäller pressgjutning och efterbearbetning av aluminium. De nästan helt automatiserade pressgjutningsmaskinerna arbetar inom spannet 300–830 ton. Även smälthanteringen är helt automatiserad. Företaget gjuter, utför skärande bearbetning och slutmonterar direkt på plats och arbetar med ett flertal olika branscher, såsom automotive, industri, bygg och hjälpmedel.


Dina arbetsuppgifter

- Att tillsammans med Teamledare prioritera de dagliga arbetsuppgifterna.

- Att utföra verktygsbyten, driftsätta processen och producera i tilldelade produktionsmaskiner.

- Dokumentera verktygsbyten enligt fastställda rutiner.

- Optimera kvalitet och hastighet vid produktionsgjutning och förmedla information/utbildning till övriga inom avdelningen.

- Att löpande kontrollera att produkter uppfyller förväntat utfall genom att utföra mätningar under pågående produktion.

- Att vara behjälplig inom övriga förekommande arbetsuppgifter inom arbetsområdet.

- Att utrustning hanteras på ett korrekt sätt och enligt våra rutiner för service och underhåll så att utrustningens livslängd säkerställs.


Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och gillar att arbeta med maskiner. Du bör ha har några års erfarenhet av industriarbete. Tidigare arbete inom pressgjutning är meriterande, liksom hantering av robotar. Du gillar att arbeta självständigt, gillar ordning och reda runt dig och utmanas av förbättringar. Du behärskar svenska i både tal och skrift.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

K-Bemanning AB Värnamo

Placering

Värnamo

Kontaktperson

K-Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons