Staffing Service Manager till Academic Work Malmö

Academic Work · Malmö

·

Ansök senast 5 feb. (11 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Academic Work söker nu en Staffing Services Manager till vårt Malmökontor. Som Staffing Service Manager ansvarar du för kontorets Bemanningsservice, som har till uppgift att säkerställa bemanning för beställande kunder, samt ansvarar för Instajobs i vår region. Du stöttar Account Managers och Consultant Managers med att löpande följa upp och utveckla pooluppdrag samt bedriver projekt i syfte att förbättra, utveckla och växa inom vår poolaffär och Instajobs.

Information om uppdraget

Då vår nuvarande Staffing Service Manager ska gå vidare till en ny roll inom Academic söker vi nu efter hennes ersättare. Såhär beskriver hon rollen och vad det är hon uppskattar med den: "Det här är en perfekt roll för dig som vill leda och coacha ett team samtidigt som du varvar operativt och strategiskt arbete dagligen. Som Staffing Service Manager är du ansvarig för det fantastiska Staffing Service teamet, våra studentpooler och Instajobs i vår region. Du har en nyckelroll på Academic Work och ett nära samarbete med konsulter och kunder samt ledningsgruppen och andra kollegor. Jag känner mig inspirerad varje dag av de människor som jag har nöjet att arbeta med! Om du letar efter en utmanande roll i ett bolag som bryr sig om din utveckling där du ständigt möts med massvis av energi och glädje, kan jag verkligen rekommendera rollen som Staffing Service Manager"

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Staffing Service Manager kommer du att tillhöra ett team FOSL - Finance, Office, Service & Logistic. Teamet består av fyra teammedlemmar där Sabina, Louise och Emelie arbetar som Consultant Managers och du kommer ta över rollen som Staffing Service Manager. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt. Detta är ett team som gillar att hitta på roliga saker tillsammans, allt från en gemensam fredagsfrukost, till att styra ihop en tävling på kontoret till att åka iväg på någon härlig utflykt. Vi vågar lova att du kommer till ett team där energin sprudlar och engagemanget för varandra verkligen syns!

Din chef och din utveckling

Din Team Manager heter Emelie och hon arbetar som Consultant Manager och Team Manager. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Staffing Service Manager har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

Arbetsuppgifter
 • Bemanningsansvar: Ha driftansvar för kontorets samtliga pooluppdrag och för Instajobs. Du kommer följa upp att pooluppdrag förvaltas optimalt enligt överenskomna kriterier med kund.
 • Relationer: I nära dialog med kunder samt konsulter etablerar och vårdar du viktiga relationer, främst över telefon och email men även vid personliga möten.
 • Strategiskt arbete: Löpande analys och återkoppling av resultat internt för att utveckla och få Bemanningsservicen och Instajobs att växa.
 • Ledarskap: I rollen är du närmsta chef till fyra Staffing Service Assistants och har som uppdrag att leda dem i deras dagliga arbete samt coacha och utveckla dem individuellt och som team.
Vi söker dig som

har följande kompetenser:
 • Strukturerad
 • Problemlösande
 • Resultatinriktad
 • Initiativtagande
Vad tar du med dig i rollen som Staffing Service Manager?
 • Har relevant akademisk utbildning; exempelvis dig som är personalvetare med intresse för affärer eller ekonom som brinner extra för att jobba i interaktion med andra.
 • Erfarenhet av att arbeta kundorienterat och med service som en självklar del i arbetet.
 • Erfarenhet av administrativt arbete
 • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken
 • B-körkort
 • Tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen är meriterande
Vår kultur #weareacademicwork
 • Vår kultur & våra värderingar
 • Vår mission - We make people grow
 • Instagram@academicwork
 • Facebook
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Början av januari 2021
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
Vi som driver rekryteringsprocessen är Sofia Krook Team Manager Team Technology och Elin Kihlström Team Manager Team IT & Operations Process Specialist.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
 • Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av sofia.krook@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Malmö