Jobbsafari är en del avschibsted logo

Städpersonal sökes till Ljugarns Semesterby & Camping

Städpersonal sökes till Ljugarns Semesterby & Camping

Ljugarns Strandby AB · Gotland · Ansök senast 31 mars

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ha en härlig gotlandssommar hos oss på Ljugarns Semesterby sommaren 2021.

Vi söker städpersonal till Ljugarns Semesterby. Anläggningen är belägen på en av de populäraste turistorterna på Gotland, Ljugarn, som ligger på öns östra sida. Anläggningen är beläget på Ljugarns badstrand med en fantastisk utsikt över stranden och havet. Anläggningen har gäster som väljer olika boendealternativ såsom tält, husvagn eller stuga.

Ljugarns Semesterby på Gotland är en naturnära och strandnära stugby och camping som är belägen vid en av Gotlands finaste och barnvänligaste sandstrand. Från stugorna och husvagnarna är det mindre än 100 meter till Ljugarns badstrand. Badstranden är barnvänlig och långgrund. Anläggningen är mycket välrenommerad sedan mer än 50 år.

Under sommaren sjuder det av liv i Ljugarn och det är ett fantastiskt roligt och härligt sommarminne att sommarjobba i Ljugarn. Du skall arbeta för att ge varje gäst den bästa service. Du skall vara öppen, glad och ha lätt för att ta kontakt med människor samt kunna sätta gränser. Arbetet kräver att man är noggrann, serviceinriktad och initiativrik.

Arbetsuppgifter

Ljugarns Semesterby & Camping söker städpersonal som kan få våra gäster att trivas. Som städare arbetar man med avsyning av stugor samt städning av glampingtält, stugor, servicehus och allmänna ytor på anläggningen. Du ser till att våra lokaler ser trevliga ut och rapporterar om något skulle behöva åtgärdas. Du ansvarar också för beställning av förbrukningsvaror och tvätt. Du ska gärna vara utbildad inom lokalvård så att man har kännedom om olika städmaterial osv. Du kommer ha daglig kontakt med våra gäster varvid vi kommer att lägga stor vikt på de personliga egenskaperna.

Vi ser gärna att du har/är:

  • tidigare erfarenhet av städjobb, helst från hotell eller campingstäd samt har du gärna har utbildning inom lokalvård.
  • noggrann och strukturerad.
  • kvalitetsmedveten och gillar service.
  • självgående.
  • talar svenska och engelska.
  • god serviceförmåga.
  • positiv och ha ett glatt humör Du gillar att jobba självständigt och i grupp.
  • ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats.


Vi är ett team på ca 8-10 st under sommarsäsongen på anläggningen.

Vi ger frihet under ansvar och vi har kollektivavtal. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. Tidigare erfarenhet av inom yrket är meriterande men inte ett krav.

Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista mars.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ljugarns Strandby AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Ljugarns Strandby AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons