Jobbsafari är en del avschibsted logo

Städpersonal 100%

Strömbäcks Folkhögskola, Stift · Umeå · Ansök senast 23 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker städpersonal till vår fina folkhögskola som tillsammans med övrig städ- och kökspersonal vill ge skolans och restaurangens gäster en positiv upplevelse när de är hos oss. Är du serviceinriktad, positiv och lätt att jobba med? Då skulle du passa bra hos oss!

Strömbäcks folkhögskola ligger ca 2 mil söder om Umeå i en historisk miljö och naturskön omgivning. Verksamheten drivs av en stiftelse vars huvudmän är EFS i Västerbotten, Luleå stift samt Svenska kyrkan. Folkhögskolan erbjuder åtta ordinarie kurser samt konferenslokaler och tillhörande service. Här studerar ungefär 140 personer varav drygt 70 personer bor på vårt internat.

Vi driver en restaurang som serverar vällagad husmanskost till skolans deltagare och personal, konferensgäster och övriga gäster. Under året har vi några större event som julmarknad, julbord, sommarcafé och morsdagsmiddag, som vi vill fortsätta att utveckla. Vi värdesätter utveckling, engagemang och omtänksamhet i arbetslivet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara städ utav skolans och konferensens lokaler (inkl. hotellrum) samt internat. Vi söker dig som tycker det är viktigt att ge bra service och gillar utmaningar. Som person tror vi att du är positiv och driven. Du är kreativ, flexibel och lätt att samarbeta med.

Övrigt

  • Körkort är önskvärt.
  • I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.
  • Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Strömbäcks Folkhögskola, Stift

Placering

Umeå

Kontaktperson

Stift Strömbäcks Folkhögskola

Dela jobbannonsen

Anmäl annons