Städare, timanställningar

Region Jämtland Härjedalen · Östersund

·

Ansök senast 15 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Ett av de VIKTIGASTE yrkena! Städenheten ingår i Regionservice och ska tillgodose regionens behov av städ med kringtjänster till rätt kvalitetsnivå. Inom städprocessen ingår lokalstäd, storstäd, byggstäd, vårdnära städ samt extrauppgifter.

Arbetsuppgifter
Sjukvårdens behov styr med målet patientens bästa hälsa som vision. En förutsättning att lyckas med detta är att de anställda känner arbetsglädje och trivs, varför det inom städenheten satsas mycket på en bra arbetsmiljö och god personalvård. På städenheten kommer du att tillhöra ett team. Du kommer att arbeta nära patienten i ditt dagliga arbete i vården och i de olika städuppdragen. Utöver lokalstäd finns också vårdnära städ (VNS) där vi främst arbetar med städ på patientrummen, sängar och sängbord samt utstäd vid hemgång.

Kvalifikationer
Vi värderar god serviceförmåga inklusive social kompetens eftersom det ingår som en viktig del i kundmötet. God fysisk förmåga eftersom det är ett fysiskt krävande arbete. Du behöver också vara flexibel i ditt uppdrag. Förmåga att hantera svenska språket i tal och skrift. Städutbildning (ex.vis Insta eller SRY) är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Detta innebär att vikariat kan vara tillsatta vid ansökningstidens slut. Så sök så fort du kan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Jämtland Härjedalen

Placering

Östersund

Kontaktperson

Ingrid Steen

070-279 6421