Jobbsafari är en del avschibsted logo

ST-läkare inom allmänmedicin - Falun, Borlänge och Gagnef

ST-läkare inom allmänmedicin - Falun, Borlänge och Gagnef

Region Dalarna · Falun · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

I närhet till länssjukhuset i Falun söker vi ST-läkare inom allmänmedicin till flera vårdcentraler. Här erbjuds allt som en som en större stad har att erbjuda och utöver det stora möjligheter till en aktiv fritid. Vill du bo på landsbygden med närhet till stadsliv är området perfekt. Som ny ST-läkare välkomnas du till en stark gemenskap mellan kollegor, team, vårdcentraler och slutenvården.

ST-läkare inom allmänmedicin - Falun, Borlänge och Gagnef

Arbetsuppgifter

Genom vårt gemensamma primärvårdsuppdrag möts vi för att forma och ge en jämställd vård över hela länet. För dig som ST inom allmänmedicin finns administrativt stöd med exempelvis bokning av randningar och kurser, så att du kan fokusera på ST-uppdraget.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med att bygga en god och nära vård för våra invånare. För din utveckling finns goda förutsättningar och trygg handledning för att bygga kompetensen som specialist inom allmänmedicin. Följande vårdcentraler i området söker ST-läkare för tillsättning under våren 2023:

  • Vårdcentral Jakobsgårdarna
  • Vårdcentral Kvarnsveden
  • Vårdcentral Domnarvet
  • Vårdcentral Läkarhuset i Borlänge
  • Vårdcentral Tisken
  • Falu Vårdcentral
  • Vårdcentral Norslund
  • Vårdcentral Svärdsjö
  • Vårdcentral Kvarnporten
  • Vårdcentral Britsarvet
  • Vårdcentral Gagnef

Är du intresserad finns mer information om varje vårdcentral i länken nedan, och vill du söka till en eller två av dessa söker du genom denna annons.

Här kan du söka ST-tjänster - Region Dalarna

Övrig information

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten krävs giltig svensk läkarlegitimation alternativt att du vid tjänstens tillträde har fått det. Det går med andra ord bra att söka i slutet av AT eller BT.

Meriterande:

  • Läkarvikariat vid Vårdcentral
  • Annan sjukvårdserfarenhet
  • Annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som värdefull för tjänsten
  • Forskningsmeriter inom relevant område

Vi söker dig med hög social kompetens och gott omdöme. Du är lätt att samarbeta med samtidigt som du driver och tar ansvar över ditt eget arbete. Du är mogen, motiverad och har god självinsikt. Du har de kunskaper, färdigheter och förhållningssätt som krävs under specialistutbildningen. Du kan kommunicera med patienter och kollegor obehindrat.

Vi bygger för framtiden och ser gärna att du har ett intresse av ett mer långsiktigt samarbete och en vilja att bidra till att utveckla primärvården. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information om ansökan

Det finns åtta lediga platser till ST inom allmänmedicin i rekryteringsprocessen denna gång. Du som söker har möjlighet att söka flera platser. De åtta platserna kommer fördelas över hela länet.

I din ansökan vill vi att du har följande dokument bifogade:

  • CV och personligt brev
  • För tjänsten relevanta intyg och rekommendationsbrev (om sådana finns)

Som ST-läkare inom allmänmedicin tar du del av löneincitamentet primärvårdslyftet. Läs mer om det via https://www.regiondalarna.se/lakare

För tjänsten kan det vara aktuellt med inledande visstidsanställning.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Fackliga kontaktuppgifter

SYLF Dalarna - sylfdalarna@gmail.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Falun

Kontaktperson

REGION DALARNA

Dela jobbannonsen

Anmäl annons